acid hialuronic,

Ingrijirea parului blond cu Triodeluxe

03:57:00 Descude 0 Comments





 Când vine vorba de păr È™i numeroasele sale stiluri - totul este scris în cer. Fiecare fir de păr are propriul destin, È™i, deÈ™i poate avea miliarde de forme, mărimi È™i culori de-a lungul duratei sale de viață, se va simÈ›i È™i va arăta cel mai bine atunci când Ã®È™i îndeplineÈ™te destinul. Care se află Ã®n stele!



Iar dacă vorbim de produsele pentru păr, trebuie să spun că sunt întotdeauna fermă È™i pe poziÈ›ii. Dacă nu îmi îndeplinec nevoile, în opinia mea nu atât de exigente, nu voi oferi acestor produse a doua È™ansă. Ca să fiu sinceră, procesul de spălare al părului este una din chestiile plictisitoare cu care nu-mi place să-mi pierd timpul, motiv pentru care am nevoie ca produsele pe care le folosesc să fie cât mai plăcute È™i mai eficiente posibil. Trebuie să simt că părul este complet curat È™i sănătos după spălare. Iar un păr sănătos pentru mine nu înseamnă uscat, creÈ› È™i dificil de pieptănat. 

Volum fără a-mi compromite părul sănătos este tot ceea ce cer de la produsele pe care le folosesc, aÈ™a că am fost foarte fericită să testez noi produse de pe Triodeluxe.ro , un site cu care sunt deja familiarizată È™i cu care am colaborat de-alungul timpului. 
Ori de câte ori cineva mă întreabă cum îmi întreÈ›in parul, le spun atât:  Triodeluxe!!! ( da, cu trei semne de exclamare ).

 È˜tiu că Anian È™i Marien sunt branduri foarte iubite în Europa, aÈ™a că am fost mai mult decât încântată să încerc încă două produse din seria lor.





Este un tratament 2 in 1 care permite fixarea pigmentilor de culoare după decolorare.

Rezultatele sunt notabile încă de la prima folosire, iar procesul în sine e chiar simplu, produsul având și pompiță inclusă.
Aplic produsul pe părul umed, după șamponare și îl las să acționeze 5 minute, apoi clătesc cu apă din abundență. E nevoie doar de una sau doua pompițe, în funcție de lungimea părului, motiv pentru care e foarte spornic.
 Cantitate: 500 ml
Părul se usucă frumos, iar rezultatul final e un păr moale È™i lucios. 







Bifazic Multi-reparator Anian cu efect de reîntinerire a părului


De îndata ce ies de la duș cu prospul în cap pentru a absorbi tot surplusul de apa, aplic Anian Bifazic, concentrâdu-mă mai mult pe vârfuri, acolo unde paărul are întotdeauna mai multă nevoie de îngrijire, pentru că un păr blond, indiferent de produsele folosite, va avea tendința să se usuce.

Acest produs ajută la hrănirea și întărirea părului deteriorat. Se absoarbe imediat în suvițele uscate și le lasă moi și hidratate. Conține keratină, colagen, shea și acid hialuronic.




Ambele produsele conferă părului volum, suplețe și ajută la menținerea sănătții părului. Atât tratamentul, cât și bifazicul își fac treaba în timpul spălării și după, iar ca bonus, miros absolut divin.







MeliMeloParis.ro

You Might Also Like