bonprix,

Rochii si bluze frumoase de pe BONPRIX

06:33:00 Descude 0 Comments

 

Prima mea intalnire cu primavara anului 2022 s-a intamplat acum cateva saptamani cand am imbracat cea mai frumoasa rochie pe care o detin, iar afara cel mai placut soare. Am zambit incontinuu si am stiut ca asta a fost singurul lucru care mi-a lipsit in cele cateva luni de iarna. Ce frumoasa este viata cand e soare!

Daca ma urmariti pe Instagram (iar daca nu, ar trebui sa o faceti... postez acolo in fiecare zi - @descudee), ei bine, probabil ati admirat rochia cu cele mai frumoase flori. Am gasit-o pe Bonprix si o iubesc tare de tot. 

Mai multe modele faine gasiti la categoria Rochii






Si pentru ca sunt atat de nerabdatoare sa ma bucur de cat mai multe zile cu soare si cat mai multe outfituri de vara, mi-am comandat de pe Bonprix si doua topuri, unul fara maneci si unul cu manecile scurte.

Tare drag imi este cel crosetat. Se aseaza minunat si nu se vede nimic prin el.Va arata atat de bine cu fustite si palarii de paie.Il gasiti la Topuri.






Cel de-al doilea top este foarte feminin, cu maneci largi si dantela atasata. Cred ca adauga un strop de delicatete unei tinute si l-as purta fara probleme chiar si cu o pereche de jeans.

 Bluze la fel de frumoase, colorate sau mai putin colorate gasiti pe site. 





Din cele trei piese, care va place mai mult?

 

Va las link si catre alte rochii de femei.

Cu drag,

DESCUDE

You Might Also Like