bloggerite,

Kasta Morrely Fashion Week ◈ Ziua 1

00:48:00 Descude 0 Comments





IASI CAPITALA INTERNATIONALA A MODEI HIGH CLASS

Pentru trei zile, Iașul a fost o capitala internationala a modei high class. In perioada 8-10 iunie 2016, la Sala Polivalenta Iasi, s-a desfasurat Festivalul International high class Kasta Morrely Fashion Week. Aflat la a doua editie, festivalul a sarbatorit 10 ani de la legalizarea ocupatiei de manechin (cod COR 521001). Festivalul a avut ca scop promovarea voluntariatului cultural, cetateniei active si importanta industriilor creative.




Designeri consacrati si tinere valori in design vestimentar din Olanda, Cehia, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova si Romania si-au prezentat in premiera pretioasele colectii, in fata spectatorilor care au ocupat in intregime capacitatea locatiei. Manechine din Tunisia, Franta, Italia, Turcia, Republica Moldova si Romania pregatite de directorul general artistic al festivalului, trainerul multicalificat Talida Moreli, au prezentat tinutele de zeci de mii de euro pe podiumul festivalului international.





Kasta Morrely Fashion Week a fost initiat cu un moment TEATRU DE MODA - FASHION THEATER®, ce a abordat simbolul Kasta Morrely, dragonul.
Personalitatea internationala care a deschis seria de prezentari a fost invitatul special ADDY VAN DEN KROMMENACKER, DESIGNERUL CASEI REGALE A OLANDEI. Acesta a prezentat „Bosch by Addy” cea mai recenta colectie a sa,  inspirata din contradictiile intalnite in capodoperele pictorului Hieronymus Bosch.







Seara a continuat cu FURNIZORUL CASEI REGALE A ROMANIEI, AGNES TOMA, care a prezentat cea mai noua colectie, arleQUEEN. Din 1988, Agnes Toma este unul dintre cele mai apreciate branduri romanesti de moda, apreciat de specialisti pentru colectiile realizate conform conceptului de “couture-a-porter” – creatii de atelier, unicat si serii limitate.
Talentatul designer NICOLETA OBIS din Satu Mare a adus pe podiumul  Kasta Morrely Fashion Week o parte din spiritul romanesc, optimismul si geniul artizanilor din Sapanta, Maramures prin colectia de iarna 2017, “Miorita”.



In premiera mondiala Brandul KASTA MORRELY KIDS a prezentat o colectie originala “Houba Hub” Fashion Theater®.
ATELIER GLAM din Iasi a prezentat, in premiera la aceasta editie, colectia “Shiny and Color”. Poarta simte, rasfata-te! Tinute create cu pasiune pentru arta frumosului menite sa satisfaca gusturi simple si sofisticate.




CREAL DESIGN: Cu o experienta de peste 15 ani Creal Design din Bucuresti a prezentat o colectie de sezon, cu rochii elegante de seara si o impresionanta rochie de mireasa. Designerul Crenguta Niscoveanu a combinat intr-o forma inspirata culorile si stilurile anilor ‘50 cu cele actuale.
Incheierea spectaculoasa a primei seri a festivalului a realizat-o designerul JITKA KLETT din Praga. Acest designer foarte apreciat international a prezentat, in premiera in Romania, colectia de sezon “Brella”.  Colectiile sale sunt o prezenta bine apreciata pe marile podiumuri de moda ale lumii la New York, Beijing, Abu Dhabi s.a.


Organizator: Asociatia Kasta Morrely
Partener principal: Primaria Municipiului Iasi, Sponsor oficial: Betty Ice.


Tinuta mea din prima seara!




Fusta + Bluza ◈ AICI
Pantofi AICI



Elefant.ro

You Might Also Like