blogger,

Fii frumoasa, fii fericita, e vara! ☀

04:17:00 Descude 0 Comments
Simt că sunt gata să urez bun venit verii cu brațele deschise și să o întâmpin cu multe outfituri potrivite sezonului, iar cei de la Shein mi-au trimis rochița asta frumoasă tocmai la timp pentru zilele calde.
În mod evident veți spune: Ce? O altă rochie neagră? Rușine, rușine, rușine!
Bine, bine, am comis-o din nou, dar promit că nu a fost intenția mea de a mă abate de la drum. Am zis public că o să port mai multă culoare și așa rămâne.
Dar ce să fac dacă îmi place atât de mult cum se vede cu părul meu blond?
În plus, o rochie neagră oferă de fapt oportunități infinite și este o piesă foarte versatilă atunci când o accesorizezi corect. Pentru mine este o piesă de siguranță în dulap. Întotdeauna acolo pentru mine, cu o soluție sigură, dar întotdeauna elegantă, pentru momentele în care am dubii. 
În unele zile îmi place să o port în cel mai simplu mod, cu o pereche de sandale și cu un accesoriu finuț atașat de guler, dar de asemenea o văd asortată și cu cele mai ochioase accesorii, pentru un look mai interesant.

Tot de pe Shein mi-am ales o pereche superbă de cercei statement! Mă refer la cei rotunzi, aurii! Îi găsiți AICIPe cei galbeni îi găsiți la H&M!


Brand Circus

You Might Also Like