cel mai frumos oras din lume,

Descopera Venetia prin ochii mei

10:43:00 Descude 0 Comments


Fiecare din noi întâlnim la un momentdat un loc care ne lasă fără suflare. Ar putea fi orice - un câmp care se întinde până la orizont, un vârf de munte cețos, o plajă retrasă. Se crează un moment atât de perfect, iar frumusețea locului este amplificat până într-un punct pe care eu îl numesc uluire. Am experimentat unul dintre aceste momente rare săptămâna trecută, când am vizitat Veneția pentru prima dată.

Intrarea în Vene
ția este ca nici un alt loc de pe pământ. Mi s-a tăiat respirația la propriu și m-a umplut de emoție. Ahh, a fost atât de frumos. Aș mai fi putut sta acolo încă 100 de ani. Păcat că lucrurile frumoase se termină repede! Am rămas cu pozele măcar, și cu amintirea momentelor perfecte petrecute acolo!

Toate încercările mele de a vorbi despre Veneția sunt zadarnice. Veneția este un mister, te seduce, dar rămâne totuși o carte închisă.  Este aproape imposibil să nu îți dorești să te întorci. 
Tot timpul petrecut acolo îmi doream să păstrez străzile libere doar pentru mine. Să pot vedea frumusețea ei fără martori.

Povestea podurilor... și frumusețea lor imposibilă! Și felul în care te adâncești tot mai mult și mai mult pe strazile acoperite cu piatră. Și te întrebi cum e posibil... la fel ca toate lucrurile frumoase care nu pot fi definite.
Oh, Veneția... un loc atât de romantic. Un oraș în care te detașezi cu adevărat de orice, un oraș fermecător și plin de istorie și magie la fiecare pas. Veneția e ca un vis din care nu mai vrei să te trezești!

Este (literalmente) un labirint de canale și străzi mici, poduri capricioase și clădiri pline de culoare. Și, la fel ca toate labirinturile, ar trebui fii pregătit să te pierzi odată, de două sau de zeci de ori.
Noi ne-am plimbat fără oprire, fără o destinație anume și fără hartă, rătăcind pe străzile înguste, privind gondolele și balcoanele pline de farmec!


Nu ne-am plimbat cu gondola, iar înainte de a judeca, a fost decizia noastră! Cu toate acestea, eu încă mai cred că e ceva ce ce trebuie să rămână pe listă. Nu regret, dar sunt convinsă că e la fel de magic precum pare.

Vene
ția este orașul de vis pentru fotografi, pictori, artiști de tot felul... în orice colț te-ai uita, sigur îti va capta atenția!

Ați fost vreodată la Veneția? Ați fost la fel de impresionate ca mine?


You Might Also Like