burgundy,

Tranzitia de la iarna la primavara cu BONPRIX

06:01:00 Descude 0 Comments

 

 

 Ori de câte ori mă întorc la voi prin intermediul acestei platforme după o absență prea lungă, simt că încep mereu cu acelasi lucru: unde a trecut timpul?

 Totuși, așa cum știm cu toții, timpul zboară altfel cand esti adult. Si daa, este momentul sa ne facem loc in dulap pentru hainele de primavara. Eu deja m-am innoit, am plasat o comanda pe Bonprix si mi-am luat urmatoarele: o rochie intr-o nuanta superba de burgundy pentru aceasta perioada,  o fusta plisata foarte frumoasa din piele ecologica si o rochie tricotata intr-o combinatie negru-camel pentru zilele mai friguroase. 

Asa ca astazi va impartasesc ideile mele de tinute de primavara pentru 2023 care sunt accesibile la pret, si in trend. 

Pentru ca vrem sa aratam cute, vrem sa fim feminine, vrem primavaraaaa toata-ziua-buna-ziua.
 

  Sunt indragostita de aceasta tinuta, rochia se aseaza tare frumos in combinatie cu cizmele cu toc. E dintr-un tricot mai subtire si este o ideala pentru zilele de trazitie, cand inca nu este foarte cald afara. 

O gasiti la categoria Rochii pe Bonprix.


Rochiile midi sunt preferatele mele. Le port si cu cizme, si cu pantofi mai sport. Iar aceasta rochie este la un pret foarte accesibil pe site. 

Cel mai simplu de alcatuit outfit si cel mai confortabil. Nu e nevoie de niciun styling, va trebuie doar o fusta plisata si pornind de la ea, puteti crea tinute infinite. 

Mai multe modele gasiti in categoria Fuste
You Might Also Like