aplicatie fashion,

Arata-ne cat de fashionista esti 💖 Concurs!

10:06:00 Descude 0 Comments


Vești bune pentru voi, dragile mele fashioniste!
O aplicație de fashion a fost lansată de către Centrul Comercial Felicia în februarie 2016, în cadrul campaniei de reduceri „Tic! Tac! Vremea reducerilor a sosit!”, iar vara aceasta aplicația a fost reluată pentru campania summer sales „Vara asta, fii în pas cu reducerile!”.

Prin intermediul aplicației, puteți accesa articolele vestimentare din magazinele centrului comercial direct din fața calculatoarelor personale și vă puteți crea propriile ținute fashion, aflând totodată prețurile articolelor selectate.
Aplicația este foarte simplu de folosit și va permite să selectați produsele preferate, din categoriile deja create. Așadar, trebuie doar să accesați linkul de AICI șsă urmati pașii descriși în aplicație!

Mai mult decat atât, dacă veți accesa aplicația și veți urma cei câțiva pași, intrați automat în concurs și puteți câștiga 2 vouchere x 200 RON la magazinul dm și 2 vouchere x 200 RON la magazinul Profihairshop.
Creați-vă colajul cu articolele preferate, aflați totodată de reducerile existente în magazine, urmați pașii dupa exemplul de mai jos si puteți fi chiar voi norocoasele unuia din cele 4 vouchere.


Cum participați:

1. Accesati acest link;
2. Alegeți un fundal favorit din cele deja existente în aplicație; sunt multe și toate captivante!


3. Urmează partea care mie personal îmi place cel mai mult: creearea ținutelor. Puteți să vă jucați cu diferite elemente, dați frâu imaginației până ajungeți la rezultatul dorit. E fun, promit!

4. Puteți să alegeți și elemente de decor


5. Sau puteți personaliza colajul adăugând un text, cum am făcut-o eu în imaginea de mai jos;

6. Acum colajul e gata și nu vă rămâne decât să finalizați înscrierea la concurs!Extragerile vor avea loc pe 3 iulie si  10 iulie.
Pentru inscrieri, accesați acest link!


Doar atât! V-am zis că nu e complicat deloc!
MeliMeloParis.ro

You Might Also Like