bess,

Blond deschis fara decolorare. Ingrijire si mentinere

00:35:00 Descude 0 Comments






La cererea publicului am decis sa scriu aceasta postare bazata numai si numai pe propria experienta. De la portocaliu, galben pui, multe rateuri si numeroase cutii de vopsea, am cam trecut prin toate.
Cea mai buna optiune e sa consulati un stilist, dar daca insistati sa deveniti blonde pe cont propriu, trebuie stiti ca nu veti ajunge la un blond frumos si sanatos decat treptat, si subliniez asta in mod special pentru persoanele cu parul natural inchis. Cu cat aveti radacinile mai deschise, cu atat veti obtine un blond mai deschis.
Procesul de vopsire prin care veti trece regulat poate fi daunator si pentru a-l pastra in cea mai buna stare in cazul care vreti sa urmati acest drum anevoios, veti fi nevoite sa folositi multe tratamente.
Cel putin odata pe luna ar trebui sa va rasfatati cu o masca intens hidratanta. Nu e nevoie neaparat sa cumparati una din comert, puteti sa va folositi si de ingredientele din casa ( ou, ulei de masline, miere, banane, etc ). Infasurati-va cu un prosop umed si fierbine si lasati sa actioneze timp de 60 minute. Caldura si umezeala va ajuta produsul sa patrunda adanc in firul de par.





Parul meu a suferit numeroase decolorari lunar sau bilunar timp de 4 ani.
Cu o pauza de 15 luni, am reusit sa il aduc la culoarea naturala lasandu-l sa creasca.
Au urmat apoi cateva vizite la coafor unde mi s-a aplicat pe tot parul o vopsea cu o putere mare de deschidere (atentie, vopsea, nu decolorant ) si cateva suvite pentru deschiderea nuantei si asta a fost tot.
Asta s-a intamplat acum 5 ani, de atunci am continuat sa imi vopsesc doar radacinile la fiecare 4-5 saptamani singura, acasa.




Puteti sa faceti acelasi lucru si voi singure acasa, sarind peste suvitare.
Alegeti intotdeauna cea mai deschisa nuanta de blond cu ton rece si cel mai indicat e sa optati pentru una profesionala.
Eu folosesc BES,nuanta 993-Very Light Blonde si oxidant de 12% si
aplic un sampon violet pentru a elimina tonul galben din par.





Parul blond are nevoie de mai multa atentie si multa munca pentru a-l mentine stralucitor si frumos.
Eu am parul in mod natural uscat, ondulat si cu mult volum.
 Pentru a-l pastra sanatos, il spal la 3-4 zile. Spalarea excesiva imi usuca parul, indiferent de produsele pe care le folosesc. Indicat e ca apa sa fie cat mai rece. Aplic samponul doar la radacina, nu si la varfuri si intotdeauna il las sa se usuce natural. Nu sar niciodata peste balsam.
Inainte de spalare, il perii mereu pentru a scapa de orice incalceala.
Pieptanarea parului regulat ajuta la imbunatatirea circulatiei si mentine scalpul sanatos.
Folosesc intotdeauna un ser pentru a pastra varfurile hidratate si il scurtez la 3-4 luni.

Nu am pus accent pe marcile produselor pe care le folosesc, nu sunt constanta. Important e sa le gasiti pe cele care vous vi se potrivesc.



  Love,
    Descude




You Might Also Like