aspect vintage,

Haine noi de pe RIHOAS

01:34:00 Descude 0 Comments

 
 

Adevarul este ca am ramas cu poze nepostate dinainte de sarbatori de care pare ca uitasem compet si e pacat, sunt piese frumoase, frumoaseeee de pe Rihoas. Site-ul asta e raiul bloggerilor sau a celor care iubesc hainele cu aspect vintage, piesele boeme si culorile in mod special. 

Eu mai am o piesa comandata de pe acelasi site si imi este extrem de draga, am scris si un articol despre ea AICI.

Probabil aÈ›i ghicit deja că mi-am mai comandat o fusta, daaaa... tot o fustă plisată, colorata si cu print floral! Sunt frumoase, versatile, nu ma pot abtine. 

Aceasta are un print superb, iar combinatia de culori e foarte pe gustul meu. Va las pe voi sa rasfoiti intreaga categorie de fuste de pe site, aveti de unde alege. Dar nu uitati sa o admirati mai intai pe a mea :)








Si cum sarbatorile tocmai au trecut, nu m-am putut gandi la ceva mai potrivit decat o bluza care ma duce cu gandul la tinutele de Craciun. Are un model spectaculos in zona gatului si culoarea e sarbatoare. Adevarul e ca detaliul acela schimba complet aspectul unei tinute, nu ai cum sa nu te indragostesti de ea. Va las cu mai multe modele de bluze, topuri, camasi.







Ce spuneti? Cum vi se par cele doua articole?


You Might Also Like