calciu,

Imunitate cu Mivolis | dm drogerie markt

02:53:00 Descude 0 Comments


A trecut mai bine de un an de cand am descoperit suplimentele Mivolis, marca proprie dm drogherie markt. Sunt de-a dreptul impresionata de raftul plin de produse de acest gen si mereu caut sa vad ce am omis sau ce mai descopar. Vreau din start sa va spun ca au niste preturi foarte bune si merita sa le incercati macar. Promit ca veti ramane placut surprinse.

Am adunat o parte din ele si le-am pozat pentru voi, sunt unele dintre suplimentele mele preferate pentru îmbunătățirea sistemului imunitar si nu numai:


Vitamina C - avem nevoie de ea pentru a ne vindeca rănile, pentru a absorbi fierul și pentru a ne îmbunătăți sistemul imunitar. Poti sa faci asta adaugand in alimentatie fructe cat mai multe, dar nu strică să-ti ridici nivelul de vitamina C cu un supliment. Este ieftin și ușor de găsit.

Zincul joacă si el un rol important în imunitate, iar eu am gasit la dm drogerie markt o combinatie de Zinc + Vitamina C. Peeerfect, te iau cu mine acasa :)


Si daca tot am pomenit de fier, am descoperit recent tot de la Mivolis o sticla de 300 ml de fier lichid. Daca va stiti cu anemie asa cum sunt si eu, trebuie sa il incercati. 

Calciu + Vitamina D - o alta combinatie care ajuta sistemul imunitar, dar si atat de necesar pentru sistemul osos. Il gasiti la un pret la fel de decent, mai ales ca majoritatea dintre noi avem deficit de calciu - recomand sa aruncati un ochi. 


Lecitina granulata - imi amintesc cu drag cum imi lua mama lecitina cand eram in clasele 1 - 4, sa retin mai bine materia :)). Mie imi placeau ca erau bune la gust. Dar acum cand am zarit recipientul asta mare, am zis ca e de neratat. 

Acestea au fost descoperirile mele in materie de suplimente. Le gasiti in magazinele dm drogherie markt.  

Rămâneti sănătoși si aveti grija de voi, prieteni!

You Might Also Like