2016,

☆ Prima postare din 2016! ☆

08:07:00 Descude 0 Comments




 Un an nou. 365 de zile. 365 de oportunități , experiențe și schimbări. Îmbunătățiri mici, decizii mari.
Rezoluțiile au fost notate, dar în carnețelul meu privat. Vă țin la curent pe parcurs. Doar atât vă zic, câteva sunt legate de blog. Pentru că aici e colțișorul meu preferat.
Și pentru că blogging-ul pentru mine înseamnă să fiu capabilă să mă exprim prin modă, fotografie și frumusețe și  simt încrezătore în acest sens.
Îmi permite să împărtășesc pasiunea mea cu alții și este instrumentul perfect pentru a mă ține la curent cu tot ceea ce iubesc. 
În plus, am întâlnit aici o comunitate minunată, plină de fete pasionate care acceptă individualitatea celuilalt.

 Știu că stilul meu personal este încă în curs de perfecționare, dar în 2015 am fost în stare să mă cunosc un pic mai bine. Pe parcursul întregului an , am experimentat mult mai mult în ceea ce privește stilul meu și am depășit bariera ce stătea între mine și anumite culori.












Așadar, prima ținută din 2016!

Am mai spus-o și o mai spun, nu am nimic împotriva pălăriilor. Relația mea cu ele este frumoasă, dar formală. Practic nu există chimie. Și vreau să schimb toate astea. Sunt, deasemenea conștientă că o relație forțată nu este cel mai bun lucru :). Nu este cazul aici, totuși! 
Pentru că vedeți voi, ADOR trendul pălăriilor. Și vreau și eu să le port. Și pentru că acest lucru trebuie să se întâmple, am facut primul pas. 
Doar că mi-am așezat-o cum am putut eu mai bine înainte să cobor din mașină și m-am aranjat privind într-o oglindă micuță de buzunar. Vedeți și voi, nu e cel mai fericit caz. 


Cu ce se pot purta pălăriile? Mă cunoașteți: cu orice, fără reguli, limite, etc. Încercați-le și în cazul în care vă place, aia e. 
Voi ce credeți? Le purtați, le iubiți, câte aveți?


In restul tinutei port:










Pe final va urez La multi ani, dragi prieteni! Va doresc un an plin de surprize, bucurie fara margini, iar dorintele voastre toate, toate sa se implineasca. Si mereu, mereu sa fiti fericite. Eu va multumesc pentru fiecare vizita, fie ca v-ati rupt din timpul  vostru o secunda, un minut sau poate ceva mai mult, cu totii ati reusit sa aduceti blogul unde este el astazi.




Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!




 Love,D

You Might Also Like