2016,

Eye Lash Serum | Un produs pentru cresterea genelor

01:45:00 Descude 0 Comments




Știu la ce te gândești. Un alt serum pentru creșterea genelor? Am fost acolo, am făcut asta. Dar chestia e că acest produs chiar funcționează. Am mai scris despre un produs similar, articolul e undeva pe blog. Am avut rezultate și atunci, dar Select Lash Serum e cu mult peste. Pot să spun cu încredere că genele mele sunt vizibil mai lungi, firele par mai groase și pe tot parcursul testării, genele mele au continuat să crească în mod constant.
Și da, poate fi aplicat È™i pe sprâncene. Eu insist pe spaÈ›iile goale, pentru a le aduce la acelaÈ™i nivel. 







Select Lash Serum este un tratament sub forma unei ser care ajută la creșterea genelor; este menit să fie folosit de două ori pe zi și se presupune că rezultatele pot fi vizibile în mai puțin de 30 de zile, altfel primești bănuții înapoi. Sună bine, nu?

Serul este un lichid subțire care vine într-un tub transparent cu aplicator tip rimel. Este testat dermatologic, dar dacă aveți ochii sensibili, v-aș recomanda să mergeți la medicul oftalmolog înainte de a utiliza acest produs, doar pentru a fi siguri. Ultimul lucru pe care vi-l doriți e să aveți reacții adverse!







Deci tot ce trebuie să faceți este să aplicați produsul și să așteptați. Nu veți vedea un miracol peste noapte, totuși rezultatele încep să apară destul de repede. Odată aplicat, produsul se usucă foarte repede și vă puteți continua machiajul fără probleme.


Produsul poate fi achiziționat de pe site-ul Select Lash

FrumuseÈ›ea este costisitoare, dar merită de cele mai multe ori :) 
Voi ați auzit de Select Lash Serum? Ce părere aveți despre acest produs?






Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!




 Love,D

Cel.ro

You Might Also Like