botine franjuri,

Perfect nights start with perfect maxi dress | Outfit

08:56:00 Descude 0 Comments


 fii om mare, nu-i cel mai grozav lucru! Începi să ai cât mai puțin timp liber pentru prieteni, familie, seriale preferate, etc. Nopțile de distracție sunt lăsate în urmă pentru cateva ore suplimentare de lucru și să spunem că responsabilitățile nu sunt punctul culminant al vieții nimănui. Dacă treceți prin același proces ca și mine, atunci știți că maximizarea timpului e vitală dacă vreți să aveți o viață normală. Eu aș putea face un masterat în transformarea ținutei mele de zi, în una de seară. Știu, nu am inventat eu aerul, dar trebuie să începem de undeva.  

Îmi încep ziua cu o ținută basic în care să mă simt cât mai confortabil. Chiar dacă vreau să arăt bine, să fii plecată toata ziua poate fi destul de obositor. Aliații mei sunt în general pantalonii skinny, o bluză neagră basic și cele mai confortabile tocuri, dacă e cazul. Ideea pe care o pun în aplicare de fiecare dată si care funcționează cu succes în transformarea unei ținute de zi în una de noapte este atunci când nu e nevoie să mă întorc acasă, cu scopul de a-mi schimba hainele. Cheia e să aduci puțin suflu ținutei, să deschei un nasture de la cămașă, să adaugi un ruj puternic și câteva accesorii pe care le poți purta cu ușurință în geantă.
 Ceea ce am făcut eu în ținuta de azi a fost destul de simplu, am adăugat o rochie transparentă și foarte ușoară pe care nu o văd purtată decât cu ceva pe dedesupt, tocmai de aceea cred că îmi și place mult de tot,  și un colier statement, pe care le aveam cu mine în geantă. Vedeți? V-am spus că durează doar o clipă!V-am lasat mai jos link-uri catre produsele pe care le port:

Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D

Yves Rocher

You Might Also Like