beauty,

Am incercat extensiile de par cu clips-uri Irresistible me

11:41:00 Descude 0 Comments



Părul meu este gros și tinde să se usuce repede, a
È™a că Ã®l scurtez regulat, altfel se simte bufant È™i imposibil de aranjat. Chiar dacă se aÈ™ează frumos È™i pare sănătos, lungimea nu se schimbă deloc È™i îl port până la umeri deja de câțiva ani!
Propunerea de a testa un set de extensii a venit pe neașteptate și la fel de rapid am și acceptat. Recunosc, m-a încântat ideea de păr lung până în talie. Păr de Cosânzeană.

Apoi, să investești în extensii de păr nu e chiar o idee rea. Nu sunt cu siguranță rezolvarea tuturor problemelor legate de păr. Încrederea și frumusețea vin din interior și dacă lupți cu aceste lucruri, nu cred că extensiile vor schimba asta. Dar dacă te ajută să te simți mai bine cu tine, chiar dacă doar un pic, poți încerca.








Singurele tipuri de extensii pe care le-am purtat sunt cele cu clips-uri, din păr natural 100% de la Irresistible Me și primul lucru care m-a "lovit" când le-am primit a fost cantitatea imensă de păr.
Mi-am ales de pe site nuanța Platinum Blonde din gama Silky Touch, singura nuanță care se apropia cel mai tare de realitate. În poze le port exact așa cum le-am primit, ca să puteți vedea exact nuanța, dar între timp le-am nuanțat în gri, așa cum e și părul meu acum.
Pentru a lua cea mai bună decizie, ei îți pun la dispoziție un video pentru a putea vedea diferențele dintre culori.
Eu mi-am ales 22 inci È™i greutatea, 200 grame. 
Lungimea maximă este de 24 inci.


 ÃŽn fotografiile de mai jos port doar trei fâșii din cele zece din set. Pentru mine e cantitatea perfectă. Adaugă suficientă grosime, dar nu atât de mult încât să pară fake. ÃŽn opinia mea, scopul extensiilor sunt de a consolida ceea ce ai deja.



Before / After
Before / After


Doar că extensiile nu sunt pentru oricine. Acum câțiva ani nici pe mine nu cred că m-ar fi încântat ideea. ÃŽn continuare cred că cel mai bun lucru e să înveÈ›i să lucrezi cu ceea ce ai. Nu e nevoie de extensii. Dar de când am primit extensiile astea, într-adevăr mi-a plăcut mult să mă joc cu ele È™i chiar sa le port. Extensiile fac cu siguranță fotografiile un pic mai "glam". Și sincer, pentru asta le-am vrut.

Argumente pro și contra:

Pro:
- ai păr lung în câteva minute;
- nu sunt permanente, le puteți purta doar la ocazii speciale ( nuntă, evenimente, etc ), sau la nevoie;
- chiar dacă textura e diferită de cea a părului tău, odată aplicate, se "blenduiesc" perfect


Contra:
-  trebuie să încerci să ingnori faptul că părul unui străin îți atinge faÈ›a;
- e un pic ciudat să îți "dai jos" părul la sfârșitul zilei;
- trebuie să fii foarte atentă ce produse aplici pe păr ca să nu le strici


Și ca o mică paranteză, extensiile nu ar trebui să fie identificate, iar oamenii ar trebui să fie surprinși să afle că le porți.


Acum, sunt curioasă care sunt gândurile tale despre extensii? AÈ›i mai folosit înainte?  Mi-ar plăcea să deschid un dialog!


Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!



Love,D





ANSWEAR.ro

You Might Also Like