alb,

Inca iarna | Outfit

06:52:00 Descude 0 Comments

După cum v-am mai spus și în articolele anterioare, am fost mult timp unul din acei oameni care urau iarna pentru că nu găseam decat defecte.
 Nimic bun în comparație cu libertatea pe care o simțeam primăvara și vara. Am început însă să îmi schimb mentalitatea și am început să apreciez plăcerile tipice sezonului rece. Din moment ce locuiesc într-o țară în care iarna începe devreme și se termină târziu, încerc să îmi păstrez starea de spirit pozitivă cu privire la vreme. Când cerul mă indispune dintr-un motiv anume, apăs rapid pe butonașul cu pozitivitate și înșir mental toate lucrurile pe care le iubesc în acest moment al anului și încerc să văd partea bună a vieții. 
Astăzi, pentru că știu că o mulțime de oameni care regretă zilele frumoase, așa cum obișnuiam și eu înainte, împărtășesc cu voi o ținută de iarnă, dacă puneți mâna la ochi și ignorați jeansii rupți. Cu pulover gros și moale, și cizme călduroase, extrem de comode.Sper să zâmbiți mai mult, să împărtășiți și voi bucuria puloverelor moi și pufoase, aerul proaspăt care te trezește dis de dimineață, spectacolul oferit de zăpadă, băuturile calde, șosetele flaușate...și încă nu am terminat.
V-am lăsat mai jos link-uri către produsele:

CK  Plic
Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D

ANSWEAR.ro

You Might Also Like