beauty blogger,

Northern Soap for deep facial cleansing | Natura Siberica | Review

01:10:00 Descude 0 Comments

Sunt întotdeauna dispusă să încerc ceva nou și interesant...mai ales dacă aud recomandări bune și îmi place ceea ce văd în lista ingredientelor. Și neapărat dacă e vorba despre un produs care merită menționat și pe blog. 
Northern Soap for deep facial cleansing de la Natura Siberica m-a vrăjit instant, așadar această postare îi este dedicată. Și nu pentru că în anul 2014 a primit titlul de "Cel mai bun produs pentru îngrijire a feței" acordat de Beauty Chalenger Awards 2014 (Paris, France), ci pe bună dreptate. 

Ambalajul acestui produs este un borcan negru simplu și vine însoțit de un burete fin. Produsul în sine este deasemenea negru.
Un pic înfricoșător, nu? Ei bine, acest săpun funcționează mult mai bine decât pare. Eu îl aplic direct cu burețelul și masez. Apoi clătesc cu apă călduță și voila, pielea arată mai curată, proaspătă și radiantă! Am fost, de fapt foarte impresionată de acest produs. Se recomandă să se folosească doar 1-2 ori pe săptămână, dar pentru persoanele predispuse la acnee, poate fi folosit mai des. Săpunul curăță fața perfect fără a provoca iritații sau să usuce pielea. 
Atenție totuși, dacă aveți tenul uscat, s-ar putea ca acest produs să nu vi se potrivească.După ce am studiat lista de ingrediente a acestui produs,  nu am reușit să identific nimic care să mă îngrijoreze.
În plus, principalul ingredient activ în acest săpun este cărbunele, care este renumit pentru proprietă
țile sale absorbante. Pe lânga acest ingredient, produsul conține diferite extracte de plante siberiene. Iar aspectul cel mai important pentru mine este că toate produsele de la Natura Siberica nu conțin substanțe chimice, ci doar ingrediente naturale chiar de acolo, de la mama lor, ceea ce e o muzică pentru urechile mele. 

Voi explora cu siguranță ceva mai multe produse Natura Siberica în viitorul apropiat și din nu știu care motive, am un sentiment foarte pozitiv despre acest brand.

Dacă sunteți interesate de produsele lor sau vreți să cunoașteți mai multe despre această marcă, ele se găsesc la Marionnaud sau în plafare.Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D

Yves Rocher

You Might Also Like