auriu,

GOLD CARAMEL, doar pe inelar

11:27:00 Descude 0 Comments

Sunt încă cu gândul la 2015 și am fost un pic tristă să-l privesc cum pleacă. Pot spune cu certitudine că a fost anul meu preferat până în prezent. Oamenii, locurile 
și momentele sunt atât de speciale, nu vreau ca ele să devină amintiri îndepărtate. Dar un lucru am învățat cu timpul, că anumite persoane vor fi mereu acolo, iar unele locuri vor fi mereu acasă, chiar și atunci când suntem departe. Sunt emoționată pentru un nou început, mai ales unul care are loc într-un oraș pe care am ajuns în sfârșit să îl iubesc - și nu pot decât să aștept să văd ce a pregatit pentru mine 2016.

In preajma sărbătorilor nu pot rezista, de fiecare dată când mă așez să-mi pictez unghiile cu gândul la ceva simplu și elegant, 
sfârșesc cu ceva complet diferit și complicat și am un sentiment că unghiile mele vor fi festive pentru tot restul lunii. Asta se întâmplă an de an! Nu a fost însă și cazul lui 2015. Ca să vă faceți o idee, cam așa au arătat unghiile mele în Decembrie, cu mici variații. Timpul își
spune cuvântul de cele mai multe ori, dacă ar fi după placul meu, altfel ar sta lucrurile. Îmi place să mă joc și mi-e dor. De-a lungul timpului am tot adunat diferite ustensile pentru modele fel și fel. Acum stau aruncate într-un sertar. Problema e mereu aceeași – nu-mi ajunge timpul.


E de la sine înțeles că nu refuz niciodată o ojă nouă, indiferent câte aș mai avea acasă, și cele trei mici borcănașe sunt alegerile mele în urma colaborării cu MI-NY România. V-am povestit pe larg într-un articol AICI

Dar să vă fac cunoștință:
 DARK RED - din gama Diamond Gel Effect
GOLD CARAMEL - din gama Sugar Chic
BAZA pentru cresterea unghiilor

Aplic aproape mereu glitter pe inelar, e un mod simplu de a da strălucire manichiurii. Tânjesc dupa tot felul de texturi și mereu cedez :)
Cealaltă sticluță, DARK RED, a fost o alegere spontană. Mai aveam ceva asemanător acasă, dar când ești înconjurat de zeci de nuanțe superbe, nu prea știi să alegi.

Baza pentru cre
șterea unghiilor m-a ajutat într-o oarecare măsură, am unghiile fragile și exfoliante și nu reusesc defel să le aduc într-o stare mai bună. Am încercat tot felul de tratamente, dar cred totuși că problema vine de undeva din interior. Sunt totuși conștiincioasă și aplic tratamentul de fiecare dată când îmi fac manichiura. Mi-am facut un obicei și mă gândesc că îmi protejează unghiile într-un fel. 


Ojele MI-NY se pot găsi în magazinul fizic din Palas Mall Ia
și și le puteți urmări activitatea pe pagina lor de Facebook, MI-NY România.Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D


Brand Circus

You Might Also Like