blogger,

Shopping-ul online

03:02:00 Descude 0 CommentsUnul dintre principalele motive pentru care mediul on-line a devenit atât de popular atât pentru consumatori, cât și pentru comercianții cu amănuntul, este reducerea costurilor. Intermediarul ( chirie, facturi, taxe suplimentare ) este scos din ecuație complet, lăsând între consumator și producător doar câteva click-uri și multă satisfacție.

Câteva din site-urile mele preferate sunt Choies, Shein
și Romwe. Au piese foarte interesante și unice, și avantajul e că le găsești aproape întotdeauna pe stoc. În plus, cei care au cumpărat produsul înainte pot posta o fotografie purtându-le, ca referință pentru clienții interesați de achiziționarea lor, iar în schimb persoana care a postat fotografia primește puncte pe care le poate utiliza in cumpărăturile viitoare. Aceste site-uri nu sunt singurele, există multe altele la fel de mișto, care oferă prețuri la fel de bune sau chiar mai mici.
Și da, băieți, și voi puteți cumpăra de aici! Secțiunea pentru bărbați are deasemenea, o mare varietate de haine și încălțăminte.Jeansi      |     Rochie de piele 

Un alt site de pe care comand frecvent este Amiclubwear. Îmi aleg întotdeauna încălțăminte, au o multitudine de modele și sunt incredibil de ieftine. Este de fapt unul din magazinele mele preferate pentru simplul motiv că m-au suprins plăcut la fiecare comandă. Puteți găsi aici cel mai probabil exact ce căutați, pentru că au pe lângă încălțăminte și haine, accesorii, genți, costume cu diferite teme, lenjerie intimă, etc.Alte site-uri de unde îmi place să îmi fac cumpărăturile și unde găsesc mereu oferte și reduceri, sunt site-urile românești: Elefant.ro ( chiar acum au reduceri de 80% la parfumuri, genți și fashion ), Brand Circus și Kurtmann ( outleturi cu o mare varietate de brand-uri la prețuri foarte mici ), Answear. ro ( aici găsiți branduri precum Boss, DKNY, Diesel, Lacoste la prețuri de outlet ) și bineînțeles Yves Rocher, mereu darnici în cadouri și oferte.

Câteva din avantajele și dezavantajele shopping-ului online:

Avantaje

- confortul oferit este inegalat;
- poti "sta" cât vrei, nu există oră de închidere sau deschidere;
- nu vei avea pe cap nicio vânzătoare;
- ai toate detaliile despre produs alături și le poți analiza în voie.

Dezavantaje

- un neajuns al cumpărăturilor online este mărimea; nu vei fi niciodată 100% sigur că ceea ce ai comandat ți se va potrivi mănușă, însa pe mine nu mă oprește acest aspect, cu un centrimetru lângă mine deobicei fac cea mai bună alegere;
- un alt dezavantaj ar putea fi timpul de livrare; unele comenzi pot ajunge chiar și după o lună, iar pentru nerăbdători poate fi un inconvenient;

Consider că varietatea de produse e marele atu al cumpărăturilor online, iar probleme pot să apară chiar și atunci când cumperi dintr-un magazin.

Care este varianta voastră
preferată pentru a face cumpărături? Online, direct din magazine, sau dulapul vostru propriu și personal rămâne cel mai bun prieten?Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!
 Love,D
Brand Circus

You Might Also Like