blogger,

Outfit cu aer boem

10:27:00 Descude 0 Comments

Curând, 4 ani de când locuiesc în minunatul Ia
și. Timpul trece, dar niciodată nu am încetat să mă minunez de toate comorile pe care mi le oferă noul meu oraș: multe spații verzi, evenimente culturale constante, un număr impresionant de cafenele cochete pe care le descopăr te miri unde…și mici buticuri pline de comori.


In ceea ce privește ținuta pe care mi-am ales-o, să stiți că a primit multe complimente, ceea ce întotdeauna e drăguț și plăcut. Are un aer boem și probabil vă întrebați unde am purtat acest outfit. O să fiu sinceră și o să vă zic că în general nu mă îmbrac în funcție de ocazie, ci după chef sau feeling.
Le-am ales pe amândoua de pe același site, cu gândul de a le purta împreuna și când am desfăcut coletul, am fost bombardată în gând cu milioane de moduri în care pot să le port. Pentru că vedeți voi, asta e mișto la piesele astea de îmbrăcăminte, le poți schimba cum vrei. Rai pentru iubitorii de fashion.

Aveti link mai jos pentru toate articolele pe care le port:Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!
 Love,DKurtmann

You Might Also Like