anemie,

Polenul crud de la ApiLand

03:48:00 Descude 0 Comments

ppt.ro





Când descoperi ceva bun, promiți că nu îl mai lași. Cam asta e povestea pachetului trimis spre testare de către Apiland.
Când l-am primit, aproape am sărit în sus de bucurie. Cunosc foarte bine beneficiile polenului și nu mai gustasem de mult, în plus scriu rândurile astea dupa o serie de amintiri trezite de gustul lui parfumat, inconfundabil. Era un răsfăț mare pentru mine când eram mică, știam cat de greu dai de el, iar bunica mea știa cât de mult îmi place și se cățăra mereu pentru mine, pe casa vecinului acoperită cu stuf, loc preferat pentru albinuțele zumzăitoare. Spre bucuria mea, dar nu și a vecinului , mereu se întorcea cu prada în poale, de unde îmi extrăgeam singură desertul. Dacă vă petreceați vacanțele la țară când erați mici, cunoașteți despre ce vorbesc!




Polenul este o pulbere fină, divers colorată în nuanţe de galben, portocaliu sau maro-roşcat, constituit din grăuncioare microscopice pe care albina le culege din flori, iar pentru a forma o singură granulă de polen, o albină trebuie să viziteze în medie 300 de flori.

Substanțele antioxidante, prezente din belșug în polenul crud, precum şi flavonoidele conținute de acesta sunt o sursă redutabilă contra îmbătrânirii şi uzurii premature a organismului. Polenul crud este un puternic detoxifiant natural al organismului, iar consumul său sistematic permite evitarea îmbătrânirii premature, contribuind astfel la menținerea longevităţii.

În polen se găsesc toți micronutrienții atât de importanți pentru sănătate care lipsesc, de regulă, din alimentele moderne, datorită supraprocesării lor și toate mineralele prezente în corpul omenesc sunt prezente și în polen.
 Proteinele se găsesc în polen în proporÅ£ie mai mare decât în carne, iar mare parte dintre ele sunt sub formă de aminoacizi, care se absorb direct, fără efor­turi din partea organismului. Bogăţia de aminoacizi întrece în medie de 3 ori oul, brânza ÅŸi carnea.






Polenul crud  poliflor ajuta la regenerarea tranzitului intestinal, fiind un excelent tonic, energizant, antianemic, vitaminizant, si mineralizant, ameliorând stările de oboseală, surmenajul fizic È™i intelectual, aducând un flux de energie în organism. 

Un lucru destul de puţin cunoscut, polenul crud este un probiotic vegetal.

 AtenÈ›ie, exită diferenÈ›e între polenul crud È™i cel uscat, atât ca gust cât È™i ca eficiență. Proaspăt, din stupul albinelor, e un izvor de sănătate.
 Se păstrează în congelator pentru a nu-È™i pierde proprietățile È™i se ia cate o lingură pe zi pe stomacul gol.

Se poate comanda online direct de pe site-ul Apiland





Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
 

You Might Also Like