acnee,

Aloe Vera Pure Aubrey Organics

05:37:00 Descude 0 Comments

ppt.ro





Aloe vera vine la pachet cu foarte multe proprietați, este o plantă plină de vitamine și un aliat convins pentru hidratarea și elasticitatea pielii noastre și încurajează producția de colagen în timp vindecă rănile minore și arsurile. Este, de asemenea, un foarte bun anti-inflamator, antibacterian și antifungic. Prin urmare, este un oaspete binevenit printre produsele mele, mai ales pe timp de vară când inevitabil, mă expun mai mult la soare.



Nu demult am primit spre testare un flacon Aloe Vera PureAubrey Organics și știu deja că îl vreau cu mine în vacanță. Un sigur produs cu nenumărate utilizări și cu rezultate excelente. Ușor de folosit și ușor de stocat. Nu conține substanțe chimice, conservanți sau alte lucruri rele. Nu are textură de gel, așa cum probabil vă imaginați. E foarte lichid, fără miros și fără culoare. Doar aloe vera!


E o plantă cunoscută pentru proprietățile sale puternice de vindecare și eu personal, am avut rezultate bune. Am aplicat produsul în zonele proaspăt epilate sau cu pete lăsate de acnee și chiar a avut efect.
Este un tratament minunat pentru vindecarea petelor lăsate de acnee È™i cicatrice, se vindecă mai repede decât în mod normal, dar nu este o soluÈ›ie  pentru a scăpa de acnee.


Pentru că nu conține conservanți, se păstrează la frigider.
 Produsul poate fi achiziÈ›ionat de AICI



Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D

You Might Also Like