blond deschis,

All Dressed Up With Nowhere To Go!

22:54:00 Descude 0 Comments





Pentru mine, rochiile sunt o binecuvântare. De curând, chiar și cele înflorate. Toată viața mea am crezut că nu voi face anumite lucruri; nu aveam de gând niciodată să port imprimeuri cu flori, nu aveam de gând să port roșu (când eram copil chiar o detestam ), nu aveam de gând să port nici salopete. Acum m-am trezit că le fac pe toate ocazional, și pot spune că singurul lucru inutil era să spun "nu" fără un motiv întemeiat.
Desigur, oamenii se schimbă cu timpul, È™i adăugând cuvântul "nu" la fraze nu am făcut decât să  limitez opÈ›iunile pe care le pot avea. Dacă aÈ™ putea retrăi acele momente È™i as avea ocazia să vorbesc cu mine, mi-aÈ™ spune: " Nu fi ridicolă, capriciile nu durează niciodată, deci nu te limita ".








Rochia e comandată de aici ( link direct ) și dacă veți da click, veți observa că pe site are un decolteu adânc. A suferit mici intervenții, cred că mai toate trec câte puțin prin mâinile mele de mare croitor; un tiv, un decolteu acoperit, un dos adăugat, chiar și câteva pliuri, acolo unde este cazul. Păi cum altfel, să mă agăț de astfel de detalii când se poate rezolva atât de simplu?
Croiala rochiei, dar și modelul îi dă un aer elegant și nu o văd altfel decât cu tocuri / talpă înaltă. Nu mă văd purtând-o în oraș, la o simplă plimbare, de exemplu.








Get the look:

Rochie |  Romwe
Platforme | Similare AICI 



 

Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
 

You Might Also Like