argint 925,

☼ Noi talismane pentru brățara mea Soufeel

05:26:00 Descude 0 Comments

ppt.ro
 




Am făcut din nou echipă cu Soufeel pentru a vă introduce acest post și mi-am ales la fel de încântată ca și prima dată, alte 5 talismane pentru brățara mea. Dacă nu ați auzit încă de Soufeel, o singură privire pe site-ul lor vă va fi de ajuns, cu siguranță veți fi impresionate de gama largă de talismane, precum și alte bijuterii de argint.  
Toate bijuteriile Soufeel sunt realizate din argint 925 și eu am fost foarte mutțumită de calitatea și aspectul lor, atunci când au sosit. Toate talismanele pe care mi le-am ales sunt identice cu imaginea de pe site-ul lor. 





Am fost, de asemenea, impresionată de serviciul pe care ei îl pun la dispoziție clienților, precum și de rapiditatea cu care ajung coletele în țară. In două săptămâni coletul a ajuns la mine, l-am ridicat de la poșta vamala și nu am plătit nicio altă taxă. Fiecare piesă vine împachetată separat în pungi de plastic mici, apoi plasate într-o frumoasă cutie de bijuterii Soufeel, înfășurată într-o folie cu bule, iar apoi plasată în interiorul unei cutii in perfectă siguranță.






Nu mi le-am ales pentru a crea nepărat o poveste, dar le pot da cu ușurință o semnificație. Mi-a fost drag de ele în schimb, și am vrut ca toate să aibă un singur numitor comun. Să fie aurii, să le pot asorta cu celelalte bijuterii pe care le port zi de zi. Și ca dovadă, o port non-stop de două săptămâni, nu am mai dat-o jos! 
Cu grijă totuși, pentru că se șterg în timp, doar sunt suflate cu aur, nu rămân așa aurii la nesfârșit, cum mi-aș dori! Drăguț din partea lor că m-au avertizat în schimb, deși aveam și eu o bănuială.

Safety chain eu mi l-am ales strict pentru protecție și vi-l recomand și vouă, nu dă voie celorlate talsimane să se miște și nici nu risc să le prăpădesc în cazul în care brățara se desface.






Soufeel oferă transport gratuit la comenzile ce depășesc 50 $ și se pot returna în decurs de un an în cazul în care vă răzgândiți.

Alegerile mele: Safety chain  |  Inimioara ( grandma )  |  Charm sticlă de Murano  |  Soarele și luna  | Charm cu pietricele



Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D

You Might Also Like