brandcircus,

Outfit de vară în lanul înflorit

01:09:00 Descude 0 Comments







Dacă simți cu adevărat nevoia de singuratate, ia aparatul de fotografiat și hai la plimbare. Găsește frumusețea din jurul tău, observă lucrurile care ar putea trece neobservate într-o zi normală; modul în care soarele aruncă cu umbre, reflexiile de după-amiaza târziu, în ferestrele din oraș, sucursale în care se oglindesc norii, etc. În plus,  zilele sunt lungi, iar lumina este superbă în această perioadă a anului. Eu am parte mereu de creativitate și inspirație pe timp de vară, care întotdeauna parcă zboară după 15 Iulie...mâine-poimâine ne pregătim pentru sezonul de toamnă, care îmi place, nu zic nu, dar parcă nu m-am săturat încă de vară :(
Și cum să te saturi, cu atâta frumusețe în jur?









În stânga, un lan de grâu, în dreapta un lan de floarea-soarelui si între ele, eu! Am ratat shooting-ul în lanul de maci și am așteptat cuminte să răsară drăguța floare a soarelui. Pe ăsta am promis că nu îl ratez! Am purtat o rochie cu garofițe de la Zara, cu un model în X la spate. Are materialul gros, bățos și-mi place, îi dă rochiei ținuta care trebuie!
La urechi mi-am pus cercei de pe Brandcircus, să îi asortez cu floarea-soarelui!








Get the look

Cercei  |  Zara via Brandcircus
Brătară  |  Soufeel






Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
ppt.ro

You Might Also Like