accesorii de vara,

Accesorii de vară de pe BornPretty Store

02:39:00 Descude 0 Comments





Probabil aș fi foarte fericită dacă ar exista undeva, un univers paralel unde opulența și bijuteriile ar fi obligatorii. Nu că aș fi atât de departe de realitate, dar dacă ar fi să fiu sinceră, sunt încă la primul nivel...cred că suntem cu toții de acord că e mai bine să se stabilească niște limite. Un lucru e sigur, bijuteriile vor trece întodeauna testul timpului și vor face mereu diferența.





Și ca o pasionată de bijuterii aurii ce sunt, în colaborare cu Born PrettyStore am plasat o nouă comandă de pe site-ul lor. Mi-am ales patru accesorii de vară, și deși sunt la super preț pe site și ai putea crede ca sunt chinezării ieftine, ele arată tare bine.  Puteți observa și voi din poze!
Nu sunt la prima comandă și cu siguranță nici la ultima, îmi plac mult modele ce se găsesc pe site, și sunt destule...și din experiență vă zic, cele care merită cumpărate sunt colierele statement. Am fost mulțumită de tot ce am primit, dar ca toate bijuteriile care nu sunt dintr-un metal prețios, își pierd din culoare/strălucire, singurele care au rămas la fel, au fost colierele statement și în comenzile viitoare pe asta o să mă axez. 







Vă spuneam ca mi-am ales patru bijuterii și eu v-am arătat doar trei. Cea de-a patra e un lănțișor cu perle ce se poartă în jurul taliei cu un costum de baie. Nu am ajuns până acum la plajă sau piscină și nu am găsit un alt context să îl pozez. Oricum, abia aștept să îl port și sigur voi posta o poză, cel mai probabil pe contul meu de Instagram ( descude_ )


Vă las oricum toate link-urile, mai jos:

Brățară de picior |  AICI
Lantisor  |  AICI
Brățara de mână  | AICI
Lăntisor talie  |  AICI

Am și un cupon de 10% pentru voi, dacă vă hotărâti să plasați o comandă. Sunt sigură că veți găsi cele mai drăguțe accesorii.
Cod | EMTT10







Love,D
 


ppt.ro

You Might Also Like