all black outfit,

Monday morning

01:00:00 Descude 0 Comments




Luni dimineață și nimic de purtat! Asta e de fapt ceea ce se întâmplă în capul fiecârei femei în fiecare dimineață, bănuiesc. Bine că există negrul! Remediul de astăzi a fost unul simplu: am apucat cât mai multe elemente negre și le-am pus împreună. Simplu, nu?









Știu că la fel ca și mine, multe dintre voi ajung într-un moment în care viața de adult îți manâncă tot timpul, cam asta implică activitațile unei persoane independente (ceea ce este de fapt chiar minunat ). Poate credeți că, cu toată agitația din "viata de adult" nu mai este timp și pentru a arăta bine, dar vreau să vă îndemn să faceți din fiecare zi, o zi de sărbătoare, știu că e posibil, cu un loc de muncă de 9 la 18 sau chiar mai mult de atât.
Nu ave
È›i nevoie de mai mult de 2 piese de bază, în acest caz, eu port un crop top cu mânecă lungă ( frig la noi ), o fustă destul de simplă, dar feminină,  o pereche de pantofi destul de eleganÈ›i È™i o pereche de ochelari de soare . De fapt chiar am uitat ceva, gentuÈ›a, dar dimineÈ›ile mele sunt foarte ocupate È™i am uitat complet. VedeÈ›i, se întâmplă pentru toată lumea!





 


Dacă vă plac pantofiorii mei, i-am comandat de pe acest site. Am mai zis că îmi place tot ce are franjuri, înca nu mi-a trecut. Așa pantofiori chiar nu aveam, sunt genul de încălțăminte care te cuceresc instant, nu sunt chiar cei mai confortabili, dar tot îmi plac. De pe același site mi-am ales și ochelarii, bineînțeles că i-am adaugat în coș, cu așa detalii!



Am purtat:

Crop top  |  Similar AICI
Fusta  |  Similara AICI
Pantofi  |  AMIClubwear
Ochelari |  AMIClubwear



Pentru a fi mereu la curent cu tot ce postez, nu uitați să mă urmariți și pe pagina mea de Facebook sau Instagram ( @descude_ )!


Love,D
 

 

You Might Also Like