blogger,

Shopping-ul online

03:02:00 Descude 0 Comments



Unul dintre principalele motive pentru care mediul on-line a devenit atât de popular atât pentru consumatori, cât È™i pentru comercianÈ›ii cu amănuntul, este reducerea costurilor. Intermediarul ( chirie, facturi, taxe suplimentare ) este scos din ecuaÈ›ie complet, lăsând între consumator È™i producător doar câteva click-uri È™i multă satisfacÈ›ie.

Câteva din site-urile mele preferate sunt Choies, Shein
È™i Romwe. Au piese foarte interesante È™i unice, È™i avantajul e că le găseÈ™ti aproape întotdeauna pe stoc. ÃŽn plus, cei care au cumpărat produsul înainte pot posta o fotografie purtându-le, ca referință pentru clienÈ›ii interesaÈ›i de achiziÈ›ionarea lor, iar în schimb persoana care a postat fotografia primeÈ™te puncte pe care le poate utiliza in cumpărăturile viitoare. Aceste site-uri nu sunt singurele, există multe altele la fel de miÈ™to, care oferă preÈ›uri la fel de bune sau chiar mai mici.
Și da, băieÈ›i, È™i voi puteÈ›i cumpăra de aici! SecÈ›iunea pentru bărbaÈ›i are deasemenea, o mare varietate de haine È™i încălțăminte.



Jeansi      |     Rochie de piele 

Un alt site de pe care comand frecvent este Amiclubwear. ÃŽmi aleg Ã®ntotdeauna încălțăminte, au o multitudine de modele È™i sunt incredibil de ieftine. Este de fapt unul din magazinele mele preferate pentru simplul motiv că m-au suprins plăcut la fiecare comandă. PuteÈ›i găsi aici cel mai probabil exact ce căutaÈ›i, pentru că au pe lângă încălțăminte È™i haine, accesorii, genÈ›i, costume cu diferite teme, lenjerie intimă, etc.



Alte site-uri de unde îmi place să îmi fac cumpărăturile È™i unde găsesc mereu oferte È™i reduceri, sunt site-urile româneÈ™ti: Elefant.ro ( chiar acum au reduceri de 80% la parfumuri, genÈ›i È™i fashion ), Brand Circus È™i Kurtmann ( outleturi cu o mare varietate de brand-uri la preÈ›uri foarte mici ), Answear. ro ( aici găsiÈ›i branduri precum Boss, DKNY, Diesel, Lacoste la preÈ›uri de outlet ) È™i bineînÈ›eles Yves Rocher, mereu darnici în cadouri È™i oferte.

Câteva din avantajele și dezavantajele shopping-ului online:

Avantaje

- confortul oferit este inegalat;
- poti "sta" cât vrei, nu există oră de închidere sau deschidere;
- nu vei avea pe cap nicio vânzătoare;
- ai toate detaliile despre produs alături și le poți analiza în voie.

Dezavantaje

- un neajuns al cumpărăturilor online este mărimea; nu vei fi niciodată 100% sigur că ceea ce ai comandat ți se va potrivi mănușă, însa pe mine nu mă oprește acest aspect, cu un centrimetru lângă mine deobicei fac cea mai bună alegere;
- un alt dezavantaj ar putea fi timpul de livrare; unele comenzi pot ajunge chiar și după o lună, iar pentru nerăbdători poate fi un inconvenient;





Consider că varietatea de produse e marele atu al cumpărăturilor online, iar probleme pot să apară chiar și atunci când cumperi dintr-un magazin.

Care este varianta voastră
preferată pentru a face cumpărături? Online, direct din magazine, sau dulapul vostru propriu È™i personal rămâne cel mai bun prieten?



Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!




 Love,D




Brand Circus

You Might Also Like