blanita,

Haina de blana artificiala la super pret

10:23:00 Descude 0 Comments




  Ce port eu în È›inuta de azi? LăsaÈ›i-mă să suspin un pic înainte de a continua...
Bun, și-acum să vă spun. Hainele de blană sunt cele mai bune piese pe care le poți avea. Artificiale, evident. Sunt ca rujul rosu pe care îl porți uneori, sau ca tocurile cui pe care desigur, ți le pui la ocazii speciale și care au aceasta calitate de a face ORICE, dar orice ținută să iasă în evidență instantaneu.











De mult timp mi-am dorit una È™i mă bucur că Relaxfeel mi-a oferit oportunitatea de a-mi alege ceva de pe site. Partea amuzantă e că am uitat complet ce mi-am ales È™i acum mai aÈ™tept o hăinuță din asta blănoasă să-mi ajungă. Ce-i drept, e un model diferit È™i e comandată de pe un alt site. Ceea ce nu-i rău deloc, abia aÈ™tept să o port, dar mai ales să am de unde să aleg dimineaÈ›a, înainte să ies pe ușă. 

Îmi pare rău că a fost frig la shooting, nu am îndrăznit să dau blănița jos, să vă pot arăta și rochia ce o port pe dedesupt. E o rochie foarte elegantă, cu un model superb pe care îl puteți observa în fotografiile de pe site. Nu mă dă pe spate lungimea, în schimb. Urmează să mai tai din ea, dar pentru poze, am purtat-o așa!










Detaliile tinutei


CH Clutch 




Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!







You Might Also Like