botine franjuri,

Perfect nights start with perfect maxi dress | Outfit

08:56:00 Descude 0 Comments






Să fii om mare, nu-i cel mai grozav lucru! ÃŽncepi să ai cât mai puÈ›in timp liber pentru prieteni, familie, seriale preferate, etc. NopÈ›ile de distracÈ›ie sunt lăsate în urmă pentru cateva ore suplimentare de lucru È™i să spunem că responsabilitățile nu sunt punctul culminant al vieÈ›ii nimănui. Dacă treceÈ›i prin acelaÈ™i proces ca È™i mine, atunci È™tiÈ›i că maximizarea timpului e vitală dacă vreÈ›i să aveÈ›i o viață normală. Eu aÈ™ putea face un masterat în transformarea È›inutei mele de zi, în una de seară. Știu, nu am inventat eu aerul, dar trebuie să începem de undeva.  













Îmi încep ziua cu o ținută basic în care să mă simt cât mai confortabil. Chiar dacă vreau să arăt bine, să fii plecată toata ziua poate fi destul de obositor. Aliații mei sunt în general pantalonii skinny, o bluză neagră basic și cele mai confortabile tocuri, dacă e cazul. Ideea pe care o pun în aplicare de fiecare dată si care funcționează cu succes în transformarea unei ținute de zi în una de noapte este atunci când nu e nevoie să mă întorc acasă, cu scopul de a-mi schimba hainele. Cheia e să aduci puțin suflu ținutei, să deschei un nasture de la cămașă, să adaugi un ruj puternic și câteva accesorii pe care le poți purta cu ușurință în geantă.
 Ceea ce am făcut eu în È›inuta de azi a fost destul de simplu, am adăugat o rochie transparentă È™i foarte uÈ™oară pe care nu o văd purtată decât cu ceva pe dedesupt, tocmai de aceea cred că Ã®mi È™i place mult de tot,  È™i un colier statement, pe care le aveam cu mine în geantă. VedeÈ›i? V-am spus că durează doar o clipă!











V-am lasat mai jos link-uri catre produsele pe care le port:





Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!





 Love,D

Yves Rocher

You Might Also Like