beauty blogger,

Northern Soap for deep facial cleansing | Natura Siberica | Review

01:10:00 Descude 0 Comments





Sunt întotdeauna dispusă să încerc ceva nou È™i interesant...mai ales dacă aud recomandări bune È™i îmi place ceea ce văd în lista ingredientelor. Și neapărat dacă e vorba despre un produs care merită menÈ›ionat È™i pe blog. 
Northern Soap for deep facial cleansing de la Natura Siberica m-a vrăjit instant, aÈ™adar această postare îi este dedicată. È˜i nu pentru că în anul 2014 a primit titlul de "Cel mai bun produs pentru îngrijire a feÈ›ei" acordat de Beauty Chalenger Awards 2014 (Paris, France), ci pe bună dreptate. 





Ambalajul acestui produs este un borcan negru simplu și vine însoțit de un burete fin. Produsul în sine este deasemenea negru.
Un pic înfricoșător, nu? Ei bine, acest săpun funcÈ›ionează mult mai bine decât pare. Eu îl aplic direct cu bureÈ›elul È™i masez. Apoi clătesc cu apă călduță È™i voila, pielea arată mai curată, proaspătă È™i radiantă! Am fost, de fapt foarte impresionată de acest produs. Se recomandă să se folosească doar 1-2 ori pe săptămână, dar pentru persoanele predispuse la acnee, poate fi folosit mai des. Săpunul curăță faÈ›a perfect fără a provoca iritaÈ›ii sau să usuce pielea. 
Atenție totuși, dacă aveți tenul uscat, s-ar putea ca acest produs să nu vi se potrivească.







După ce am studiat lista de ingrediente a acestui produs,  nu am reuÈ™it să identific nimic care să mă îngrijoreze.
În plus, principalul ingredient activ în acest săpun este cărbunele, care este renumit pentru proprietă
È›ile sale absorbante. Pe lânga acest ingredient, produsul conÈ›ine diferite extracte de plante siberiene. Iar aspectul cel mai important pentru mine este că toate produsele de la Natura Siberica nu conÈ›in substanÈ›e chimice, ci doar ingrediente naturale chiar de acolo, de la mama lor, ceea ce e o muzică pentru urechile mele. 

Voi explora cu siguranță ceva mai multe produse Natura Siberica în viitorul apropiat și din nu știu care motive, am un sentiment foarte pozitiv despre acest brand.





Dacă sunteÈ›i interesate de produsele lor sau vreÈ›i să cunoaÈ™teÈ›i mai multe despre această marcă, ele se găsesc la Marionnaud sau în plafare.



Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!





 Love,D

Yves Rocher

You Might Also Like