blogger,

Tres cute | Outfit

10:36:00 Descude 0 CommentsImaginați-vă următorul lucru: aveți zi liberă, vremea e însorită, păsările cântă, terasele sunt pline de oameni care au așteptat mult prea mult soarele cald - și tu ești unul dintre ei. Deci, ce părere ai de această schimbare bruscă a vremii? Cum faci să treci de la paltonul gros, la geaca de primăvară așa dintr-o dată? Pentru mine e așa o ușurare! Dacă n-aș ști căîntr-o zi departe ), iarna se va întoarce, aș aduna toate hainele mele și le-aș arde. Dar un mod mai puțin radical de a spune la revedere de la iarnă este, desigur, o actualizare a garderobei.

Și deocamdată mă agăț de fiecare rază de soare.Outfit

Denim pentru confort, alb pentru delicatețe și jacheta bomber pe care o pot da jos oricând mi se face cald: aceasta este o combinație eficientă pentru mine primăvara!

Jacheta este confecționată dintr-un material moale, iar jeanșii au materialul  relativ subțire, prin urmare, perfecți pentru vremea de acum.

Încălțămintea e cheia pentru a face un look să arate elegant sau gata de party. O pereche de pantofi cu toc eleganți si feminini pentru a compensa look-ul aparent neglijent dat de restul tinuței. De aceea am și ales tocuri azi. În caz contrar, ar fi fost un pic prea sportiv pentru gustul meu!Sper că vă placă versiunea mea 
și modul în care am purtat această jachetă, iar dacă aveți timp, poate îmi spuneți care este părerea voastră despre jachetele de acest gen? Ar fi interesant!
ANSWEAR.ro

You Might Also Like