culorile anului,

Pretty in pink | Fusta din tulle si bluza cu umeri goi

03:37:00 Descude 0 Comments
În timp ce eu sunt perfect con
știentă de faptul că nimeni nu va citi acest articol astăzi, eu îl public oricum. Vremea este prea frumoasă și cu siguranță voi toți veți fi afară și vă veți bucura de prima înghețată sau veți ieși la plimbare în parc, numărând narcisele. Lovely, chiar ar trebui să faceți asta, nu mă așteptam să rămâneți acasă doar din cauza mea :)
Iar dacă citiți acest articol chiar acum, eu vă îndemn totuși să vă întoarceți mai târziu, să reluați articolul și să aruncați o privire la fotografiile mele de azi.
Rozul este o culoare dificilă pentru mine. Îmi place, dar depinde foarte tare de nuanță, de cantitate și de tipul de îmbrăcăminte. Totuși, fustița din tulle din outfitul de astazi nu mi-a dat bătăi de cap, din contră, mi-a făcut o mare plăcere să o port.

Poate fi o provocare sa porti o fustă midi dacă aveți picioare scurte, ca și mine; aceste fuste au tendința de a reduce optic din lungime și nu va flata pe nimeni, nici măcar un model de 1.90. Pentru a purta o fustă midi, ideal este să porți cea mai înaltă pereche de tocuri, pentru a da iluzia de picioare lungi și elegante.

Despre acesti pantofiori, ce pot să vă spun? E o poveste de dragoste!
Pantofii, în special cei cu adevărat frumoși, sunt obsesia preferată a oricărei fete. Străbunicile noastre au iubit pantofii, și fiicele noastre vor face la fel. Iar pentru mine, va fi întotdeauna fun să leșin dupa o pereche.

Gentuța asta frumoasă am gasit-o AICI și e out of stock acum. Dacă vă place, rămânți cu ochii pe site, sigur sigur va fi introdusă în stoc!Vă doresc o săptămână minunată și ne vedem zilele următoare, ca deobicei!

ppt.ro

You Might Also Like