blog,

Rochie de vacanta | Lungaaa si cu print exotic

02:30:00 Descude 0 Comments


Soarele cald, clădirile frumoase și o rochie chiar și mai frumoasă, m-au făcut să îmi doresc să surprind acest moment prin poze și să le păstrez pentru totdeauna. Și acum pot chiar să le împărtășesc cu voi și sper că veți putea surprinde o bucățică din cât de prețioase aceste minute au fost pentru mine.

Port ROCHIA de care vă vorbeam într-un articol anterior, și vă povesteam acolo că mi-a fost trimisă fără ca eu măcar să știu. Din fericire, a fost o surpriză frumoasă și fără niciun dubiu, s-ar fi aflat și printre alegerile mele. Fix în aceeași culoare. A fost soarta, sunt sigură de asta :))
Mi-ar plăcea chiar acum să fug cu ea într-o vacanță, pe o plajă albă și curată, mă încăpățânez însă, știu că deocamdată rămâne doar la stadiul de vis.

Sunt înnebunită după rochiile lungi, care dansează în jurul corpului, fără să mă strângă, ci doar să mă îmbrățișeze.
Structura o face să arate interesant și pliurile din partea de sus subliniază ușor forma liniară a rochiei. Hai să vedem când și de câte ori această minunată rochie exotică va fi scoasă în sezonul următor. Sunt sigura că va fi de multe ori.


Iar la achiziții de peste 20$, aveți transport gratuit!Ar putea fi acesta începutul unei rela
ții de lungă durată! WANTDO, ce zici, mă mai surprinzi?PS: Câștigătoarea costumului de baie este Oprea Cami. Felicitări, aștept datele tale!

Bucurați-vă de această săptămână, fete dragi, și simțiți-vă virtual îmbrățișate de mine!


MeliMeloParis.ro

You Might Also Like