blogger,

Costum de baie. Concurs

01:17:00 Descude 0 Comments



Când m-au contactat cei de la WantDo să îmi prezinte colecÈ›iile lor, am fost imediat impresionată de culorile vii È™i de amestecul de imprimeuri È™i texturi ce le-am zărit pe site. Am spus DA provocării È™i am aÈ™teptat să îmi vină coletul acasă. Și ca să înÈ›elegeÈ›i de ce spun "provocare", ei au o metodă diferită de colaborare. Aleg ei pentru tine, tu le spui doar măsurătorile. Un colet de la ei e ca un ou cu surprize. Ori te surprinde, ori nu. La mine a fost È™i, È™i! Cu rochiÈ›a asta m-au nimerit, e fix pe gustul meu, dar cu costumul de baie, hmm...nu È™tiu ce să zic. M-am schimbat puÈ›in la față, mi-a fost teamă că nu o să duc misiunea până la capăt, È™i aÈ™a a fost. Poate nu vă pare mare lucru, însă am ajuns în casă dârdâind È™i È›ineÈ›i cont că m-am ales doar cu o poză. Ștearsă È™i puÈ›in neclară. 
Probabil dacă aș fi ales eu, ar fi fost un câștig pentru ambele părti. Eu îmi începeam ziua frumos, iar ei ar fi avut parte de o postare ca la carte. Să pozezi în costum de baie primăvara, e un stres în plus. Iți trebuie în primul rând o locație. Apoi timp.
Sper că nu s-au supărat pe mine, sunt încântată peste măsură de cealaltă  rochiță È™i abia aÈ™tept să revin cu impresii...È™i cu mult mai multe pozeee!









Surpriza e că veți avea șansa să câștigați acest costum de baie, iar ca să vă faceți o idee despre stilul brandului, vă invit la ei pe SITE să vedeți si alte modele.

Regulile concursului:

1. Să dați like paginii de Facebook AICI
2. Să îmi spuneți ce costum de baie v-a atras de pe site. Selecțiile le găsiți AICI
3. Să dați share acestei postări pe Facebook
4. Să reveniți cu un comentariu aici pe blog, cu nume Facebook, link share si link costum preferat

Toate cele 4 reguli sunt obligatorii, vă rog să le respectaÈ›i! Concursul începe azi, 2 aprilie È™i se termină pe 11 Aprilie.





Kurtmann

You Might Also Like