amiclubwear,

Cum purtam fusta de piele? Outfit

02:56:00 Descude 0 Comments

Sper că nu m-ați părăsit doar pentru că am lipsit de aici câteva zile, am avut parte de un program încărcat în ultima perioada, iar ieri am participat la un tur al orașului fantastic cu bloggerii ieșeni. Am fost turist în orașul meu pentru o zi și mi-a plăcut la nebunie. Urmează o postare separată, cu multe detalii.  #iasibloggingtour

Astăzi în schimb, am promis că particip la un eveniment, așa că trebuie să mă gândesc la o ținută și să mă aranjez, pentru a avea o față decentă. Trebuie doar să îmi verific mail-urile, și gata, fug.

Bluza este de anul trecut, dar combinată cu fusta de piele de care m-am îndrăgostit atât de grav, reapare într-o lumină nouă. Suficient pentru a mă readuce într-o stare de spirit fantastică ( soarele ajuta și el , bineînțeles ).

Apropo de fustă, mi-am dorit-o din momentul în care a apărut pe site și nu știu de ce mi-a luat atât pana m-am decis să o adaug în coș. Am făcut o alegere extraordinară, pentru că nu am mai văzut de mult o piesă atât de bine lucrată, ceea ce mă face să cred că o voi avea în garderobă pentru mult timp.

Bershka 💖 Bluză
Random 💖 Colier
Meli Melo 💖 Brățară
Gucci 💖 Geantă plic
Bucurați-vă de imagini și să aveți o zi perfectă!


Kurtmann

You Might Also Like