amiclubwear,

Cum purtam fusta de piele? Outfit

02:56:00 Descude 0 Comments





Sper că nu m-aÈ›i părăsit doar pentru că am lipsit de aici câteva zile, am avut parte de un program încărcat în ultima perioada, iar ieri am participat la un tur al oraÈ™ului fantastic cu bloggerii ieÈ™eni. Am fost turist în oraÈ™ul meu pentru o zi È™i mi-a plăcut la nebunie. Urmează o postare separată, cu multe detalii.  #iasibloggingtour

Astăzi în schimb, am promis că particip la un eveniment, așa că trebuie să mă gândesc la o ținută și să mă aranjez, pentru a avea o față decentă. Trebuie doar să îmi verific mail-urile, și gata, fug.













Bluza este de anul trecut, dar combinată cu fusta de piele de care m-am îndrăgostit atât de grav, reapare într-o lumină nouă. Suficient pentru a mă readuce într-o stare de spirit fantastică ( soarele ajuta și el , bineînțeles ).

Apropo de fustă, mi-am dorit-o din momentul în care a apărut pe site și nu știu de ce mi-a luat atât pana m-am decis să o adaug în coș. Am făcut o alegere extraordinară, pentru că nu am mai văzut de mult o piesă atât de bine lucrată, ceea ce mă face să cred că o voi avea în garderobă pentru mult timp.













Bershka ðŸ’– Bluză
Random ðŸ’– Colier
Meli Melo ðŸ’– Brățară
Gucci ðŸ’– Geantă plic








Bucurați-vă de imagini și să aveți o zi perfectă!














Kurtmann

You Might Also Like