blogger,

Picnic de Paste in culori FRESH

08:30:00 Descude 0 CommentsPaștele este la o zi distanță și ma bucur ca in sfarsit putem simți primăvara în aer. Pentru ca anul asta, primavara ne-a cam tachinat.
 " E frumos afara"
"Nu, stai ca maine ploua" 
"Ok, hai ca e frumos din nou."

 Oh, tu primavara!

 Pregatirile pentru marea sarbatoare sunt in curs de desfasurare si asa pe ultima suta de metri, roim ca albinutele prin casa. E motivul perfect pentru decorare.


Masa de Paste a fost intotdeauna importanta in familia mea, si probabil asa e pentru majoritatea dintre voi, iar anul asta a venit cu o noua provocare pentru noi. Palas Iasi ne-a testat creativitatea si ne-a provocat sa aranjam masa de Paste in stilul nostru propriu. Am primit fiecare cate un kit, exact ca cel de mai jos!

#DIYmasadepaste


Am zambit imediat cum am desfacut pachetul si mi-am dat seama ca am pastrat traditia din copilarie, cand obisnuiam sa incondeiez ouale an de an, dupa bunul plac.
Stau prost cu imaginatia, dar cuvantul magic din cutie menit sa ne ajute, a picat la tanc. Asadar, tematica mea = FRESH.
 #provocareabloggerilor

O vaza simpla si cocheta, umpluta cu lalelele din curte, si liliac de prin vecini
Culori proaspete de primavara, oua decorate si dulciuri 
Animalutul din dotare, prezent mereu la poze
Sortulet, sa nu cumva sa ne patam

Si picnicul e gata!


Nu sunteti de acord ca decoratiunile fac acest picnic sa para fericit si plin de viata? Culorile chiar au acest efect asupra oamenilor. Iar eu chiar va incurajez sa va jucati putin cu acuarelele, dati culoare oualelor in functie de decoratiunule de pe masa! E fun!


Sunt atât de fericita că pot sa petrec cateva zile "acasă", cu poporul meu, ceea ce pentru mine este cel mai prețios lucru din lume! Sa stai departe de agitatia de la oras uneori este un lucru foarte liniștitor, să știti. Iar, la 27 ani, e frumos să știu că am propriul meu loc pe care il  pot numi "acasă".

 O mini vacanță
Și chiar dacă nu sunt mai departe de cameră de zi a părinților mei și nu pe o plajă mărginită de palmieri, mă bucur ca am evadat un pic. Casa in care am crescut este refugiul meu, locul unde pot sa ma relaxez și să respir adânc înainte de a începe totul din nou - cu mai multă putere! Deci, aceste zile de Paste mi le petrec printre florile din grădină, în timp ce mănânc corcoduse si ce mai gasesc prin copaci. Un mic paradis plin de lucruri frumoase și multe zambete. Asta inseamna sarbatoarea de Paste pentru mine.

Sper cu adevărat ca fiecare dintre voi dețineti un astfel de loc. În cazul în care nu cu părinții vostri, poate cu altcineva din inimile voastre. Un loc unde sa va lăsati grijile deoparte!


 Paste fericit!You Might Also Like