ambalaj de lux,

Yves Saint-Laurent, Le rouge pur couture, nuanta nr 1

03:01:00 Descude 0 Comments




Sunt un fan absolut al rujurilor. Voi știți. Nu dau înapoi de la nicio culoare, dar roșul rămâne suprem.
Și poate nu o să mă credeți, dar nu cheltui mulți bani pe cosmetice. În timp, am adunat multe, dar toate de la branduri accesibile.
Și totuÈ™i, am visat atât de mult să am propriul meu ruj YSL, iar acum că îl am, sunt mai mult decat recunoscătoare. Sunt conÈ™tientă că nu o să îl port în fiecare zi È™i o să sfârÈ™ească într-un coÈ™ de gunoi, exact ca celelalte, după o bună bucată de timp. Dehh, toate au un termen de valabilitate. Ä‚sta e principalul motiv pentru care nu găsesc justificabili cei 150 lei daÈ›i pe un ruj. ÃŽnsă perfecÈ›iunii i se iartă tot :). E primul meu ruj YSL È™i parcă prea multă emoÈ›ie deodată!








Rujul YSL Rouge Pur Couture este un produs iconic al brandului, pe care îl recunoÈ™ti instant datorită ambalajului luxos. E un ruj care nu are nevoie de nicio introducere È™i e cel mai miÈ™to pe care eu personal l-am încercat până acum. Culoarea este divină, de ambalaj nu mai zic nimic, iar formula este undeva dincolo de confort.


Nuanța pe care o am eu, Le rouge Nr. 1 este roșul clasic. Roșul perfect. Fără tente de roz, portocaliu, arămiu, etc. E opac și are o formulă luxoasă, se simte foarte plăcut pe buze și are un miros distinct. L-am purtat de câteva ori și nu mi-a uscat buzele, nu accentuează liniile fine, nu se scurge și nici nu alunecă, însă vă sugerez să folosiți un creion de buze înainte, dacă știți că urmează o zi lungă, vă va face viața mai ușoară, în plus, culoarea se păstrează mai bine și îl veți avea pe buze pe tot parcursul zilei. E transferabil în shimb, dar pe mine nu mă deranjează.







P.S: Are spf 15, sa nu uitati acest aspect :)


Ei, ce ziceți? V-ar tenta un astfel de ruj?


 Love,D
.


Brand Circus

You Might Also Like