ambalaj de lux,

Yves Saint-Laurent, Le rouge pur couture, nuanta nr 1

03:01:00 Descude 0 Comments
Sunt un fan absolut al rujurilor. Voi știți. Nu dau înapoi de la nicio culoare, dar roșul rămâne suprem.
Și poate nu o să mă credeți, dar nu cheltui mulți bani pe cosmetice. În timp, am adunat multe, dar toate de la branduri accesibile.
Și totuși, am visat atât de mult să am propriul meu ruj YSL, iar acum că îl am, sunt mai mult decat recunoscătoare. Sunt conștientă că nu o să îl port în fiecare zi și o să sfârșească într-un coș de gunoi, exact ca celelalte, după o bună bucată de timp. Dehh, toate au un termen de valabilitate. Ăsta e principalul motiv pentru care nu găsesc justificabili cei 150 lei dați pe un ruj. Însă perfecțiunii i se iartă tot :). E primul meu ruj YSL și parcă prea multă emoție deodată!
Rujul YSL Rouge Pur Couture este un produs iconic al brandului, pe care îl recunoști instant datorită ambalajului luxos. E un ruj care nu are nevoie de nicio introducere și e cel mai mișto pe care eu personal l-am încercat până acum. Culoarea este divină, de ambalaj nu mai zic nimic, iar formula este undeva dincolo de confort.


Nuanța pe care o am eu, Le rouge Nr. 1 este roșul clasic. Roșul perfect. Fără tente de roz, portocaliu, arămiu, etc. E opac și are o formulă luxoasă, se simte foarte plăcut pe buze și are un miros distinct. L-am purtat de câteva ori și nu mi-a uscat buzele, nu accentuează liniile fine, nu se scurge și nici nu alunecă, însă vă sugerez să folosiți un creion de buze înainte, dacă știți că urmează o zi lungă, vă va face viața mai ușoară, în plus, culoarea se păstrează mai bine și îl veți avea pe buze pe tot parcursul zilei. E transferabil în shimb, dar pe mine nu mă deranjează.P.S: Are spf 15, sa nu uitati acest aspect :)


Ei, ce ziceți? V-ar tenta un astfel de ruj?


 Love,D
.


Brand Circus

You Might Also Like