blogger,

My fluffy faux fur love | Outfit

07:34:00 Descude 0 Comments




Zilele înnorate ca cea de azi devin dintr-o dată mai bune când poștașul are ceva special pentru mine, și devin și mai bune când descoper în colet lucruri de care am chiar am uitat. Blănița asta frumoasă trebuie să se fi rătăcit pe undeva, de a ajuns așa greu. Îmi cam luasem gândul de la ea și a fost o surpriză care s-a lăsat cu țopăieli prin casă când am desfăcut coletul, și eu nu mă entuziasmez așa ușor.


Si apoi, ce-ar fi iarna fără o hăinuță de blană moale È™i super călduroasă? Pentru că deÈ™i poate nu pare, eu mor de cald în ea. 














Și am observat ceva, cu cât îmbătrânesc, cu atât mai mult hainele trebuie să fie cât mai groase. Nu vorbesc doar de jachete, ci și de pulovere, bluze, și tot ce îmi ține de cald de la brâu în sus, cel puțin pe timpul iernii. Neapărat să fie groase și comfortabile, nici nu stăm la discuții altfel. Deși anul asta am avut o iarnă ușoară și pe gustul meu, m-am ales numai cu haine călduroase de pe urma colaborărilor. Și mă felicit eu pe mine, nu am mai tremurat de frig la poze ca în anii anteriori.











Vă las link mai jos la toate articolele pe care le port:





Vă încurajez È™i pe voi să purtaÈ›i haina de blană. E o experiență altfel. Acum, vă întreb, cum a-È›i asorta-o? 
Nu de alta, dar mi-am mai ales un model și îl aștept deja cu sufletul la gură.



 Love,D



Și nu uitaÈ›i de reducerile de iarnă la branduri precum Mango, Diesel, Tommy Hilfiger. Click pe  poză!
  ANSWEAR.ro

You Might Also Like