avantaje si dezavantaje,

Comenzi online sau ce mai astept eu

03:21:00 Descude 0 Comments




Nu-mi place să acumulez articole similare sau de același fel, nici măcar cele basic. Din fericire, nu prea e cazul. Recent am făcut o sortare drastică prin haine și accesorii și acum deschid cu drag dulapul. Fac acest lucru de aproximativ trei ori pe an, îmi golesc toate sertarele și păstrez doar ce cred că o să port cu adevărat. Mă ajută mult și în mod ciudat, atunci când decid că e timpul pentru o nouă sortare, arunc fără scrupule și sfârșesc cu dulapul gol, dar aerisit. Nu le arunc la propriu, le ofer o casă nouă și poate o viață mai bună :))

Din fericire, în calitate de blogger mă bucur de anumite beneficii ( cadouri, colaborări ) È™i nu am timp să sufăr sau să am regrete. 
Munca depusă pentru acest blog îmi este răsplătită și dacă asta îmi permite să fac și eu la rândul meu o faptă bună, și mai bine.

V-am povestit toate astea ca să pot trece mai ușor la subiectul zilei. Aștept câteva colete și de nerabdare, vreau să vi le arăt înainte. Vor fi pozate fiecare așa cum se cuvine și cum v-am obișnuit, purtate de mine. Îmi imaginez că unele din ele vor fi peste sau sub așteptări, așa cum s-a întâmplat de atâtea ori, dar asta e partea frumoasă sau mai puțin frumoasă a shoppingului online.


Dantelă. Negru. Striga dupa mine. Nu am nimic asemănător, chiar dacă m-ați văzut în bluze negre în nenumărate articole de tip outfit. Sper să fie la fel de frumoasă și în realitate.





ÃŽn toamna trecută vă arătam un model similar ( burgundy ) È™i pentru că mi-a plăcut atât de mult ideea de pantaloni de piele, am zis că nu mi-ar strica È™i pe negru. 




Ar fi a treia hăinuță de blană comandată în acest sezon. M-am îndrăgostit deja de celelalte două, și am vrut neapărat una mai scurtă și mai subțire, pentru zilele mai reci din martie.
Gasiti nenumarate modele simpatice pe site-urile astea cunoscute ( Choies, Shein ) și sunt extrem de fain lucrate.




E prima mea colaborare cu site-ul DevilPlus È™i nu È™tiu încă la ce să mă aÈ™tept, dar eleganÈ›a rochiei È™i gulerul de blană de la gât m-au făcut să o aleg. O văd purtată cu o pereche de stilleto roÈ™ii. 
Chiar cei de jos care au ajuns deja la poștă și asteaptă să-i ridic.
Mi-au mai atras atenția pe site costumele de baie din colecția 2016, rochiile de plajă, bikini cu talie înaltă și costumele de baie întregi









Mai aștept câteva articole din colecția Ballerina Sport Luxe, câteva costume de baie de pe Amiclubwear și o rochie de piele de pe Shein.


Vă recomand totuși să aruncatți un ochi și pe site-urile românești precum Answear, BrandCircus, Elefant.ro.
Sigur găsiți chestii drăguțe și la prețuri avantajoase. Mă adresez acum în mod special celor din orașele mici fără postă vamală, care sunt nevoiți să meargă în alt oraș pentru a-și ridica coletele.





Dacă vreÈ›i să fiÈ›i mereu la curent cu noile postări, mă puteÈ›i urmări È™i pe pagina mea de Facebook!





 Love,D

Yves Rocher

You Might Also Like