blogger,

Articole sub 10$ | Dresslink

05:49:00 Descude 0 Comments



Știu că tuturor ne place să ne răsfățăm uneori, iar dacă ar fi după mine, tot timpul. Sunt momentele alea când nimic nu îmi stârnește interesul, și mai sunt alea când văd ceva ce-mi place într-un magazin și imediat își croiește drum spre inima mea. Încerc să-l uit și să plec, dar mai târziu realizez că nu pot să mă mai gândesc la nimic altceva, așa că mă întorc în magazin în cel mai scurt timp și-l cumpăr. Acestea fiind spuse, bine ați venit în viața mea!



Iar când cei de la Dresslink m-au contactat pentru o colaborare, mi-am zis că e timpul pentru răsfăș și aproape că le-aș fi ales pe toate, atât de multe și ieftine sunt. Am decis să mă abțin și să mă rezum la câteva elemente. Prețurile lor sunt foarte accesibile și din cometariile lăsate de cei care au mai achiziționat, par ok.

O vizită pe site-ul lor poate fi o corvoadă, pentru că prețurile lor sunt uimitoare și nu prea știi să te oprești. În plus, ai nevoie de timp. Dar am constatat că au de toate și aparent majoritatea sub 10$, la care se adaugă transportul. Pentru a afla suma finală, trebuie doar să vă logați pe site și să simulați o comandă. Există în schimb și o secțiune cu articole cu transport gratuit și o alta cu 5 articole la numai 0.01$ care se schimbă săptămânal, trebuie doar să intrați zilnic să verificați.



Acum să vedem ce am ales!






















Așadar, vreau să știu de la voi, ați mai comandat până acum de pe Dresslink? Ce părere aveți despre produsele lor?




 Love,D

Elefant.ro

You Might Also Like