blogger,

Tres cute | Outfit

10:36:00 Descude 0 Comments



ImaginaÈ›i-vă următorul lucru: aveÈ›i zi liberă, vremea e însorită, păsările cântă, terasele sunt pline de oameni care au aÈ™teptat mult prea mult soarele cald - È™i tu eÈ™ti unul dintre ei. Deci, ce părere ai de această schimbare bruscă a vremii? Cum faci să treci de la paltonul gros, la geaca de primăvară aÈ™a dintr-o dată? Pentru mine e aÈ™a o uÈ™urare! Dacă n-aÈ™ È™ti căîntr-o zi departe ), iarna se va întoarce, aÈ™ aduna toate hainele mele È™i le-aÈ™ arde. Dar un mod mai puÈ›in radical de a spune la revedere de la iarnă este, desigur, o actualizare a garderobei.

Și deocamdată mă agăț de fiecare rază de soare.



















Outfit

Denim pentru confort, alb pentru delicatețe și jacheta bomber pe care o pot da jos oricând mi se face cald: aceasta este o combinație eficientă pentru mine primăvara!

Jacheta este confecÈ›ionată dintr-un material moale, iar jeanÈ™ii au materialul  relativ subÈ›ire, prin urmare, perfecÈ›i pentru vremea de acum.

ÃŽncălțămintea e cheia pentru a face un look să arate elegant sau gata de party. O pereche de pantofi cu toc eleganÈ›i si feminini pentru a compensa look-ul aparent neglijent dat de restul tinuÈ›ei. De aceea am È™i ales tocuri azi. ÃŽn caz contrar, ar fi fost un pic prea sportiv pentru gustul meu!



















Sper că vă placă versiunea mea 
È™i modul Ã®n care am purtat această jachetă, iar dacă aveÈ›i timp, poate îmi spuneÈ›i care este părerea voastră despre jachetele de acest gen? Ar fi interesant!




ANSWEAR.ro

You Might Also Like