culorile anului,

Pretty in pink | Fusta din tulle si bluza cu umeri goi

03:37:00 Descude 0 Comments




ÃŽn timp ce eu sunt perfect con
È™tientă de faptul că nimeni nu va citi acest articol astăzi, eu îl public oricum. Vremea este prea frumoasă È™i cu siguranță voi toÈ›i veÈ›i fi afară È™i vă veÈ›i bucura de prima îngheÈ›ată sau veÈ›i ieÈ™i la plimbare în parc, numărând narcisele. Lovely, chiar ar trebui să faceÈ›i asta, nu mă aÈ™teptam să rămâneÈ›i acasă doar din cauza mea :)
Iar dacă citiți acest articol chiar acum, eu vă îndemn totuși să vă întoarceți mai târziu, să reluați articolul și să aruncați o privire la fotografiile mele de azi.
















Rozul este o culoare dificilă pentru mine. Îmi place, dar depinde foarte tare de nuanță, de cantitate și de tipul de îmbrăcăminte. Totuși, fustița din tulle din outfitul de astazi nu mi-a dat bătăi de cap, din contră, mi-a făcut o mare plăcere să o port.

Poate fi o provocare sa porti o fustă midi dacă aveÈ›i picioare scurte, ca È™i mine; aceste fuste au tendinÈ›a de a reduce optic din lungime È™i nu va flata pe nimeni, nici măcar un model de 1.90. Pentru a purta o fustă midi, ideal este să porÈ›i cea mai înaltă pereche de tocuri, pentru a da iluzia de picioare lungi È™i elegante.

Despre acesti pantofiori, ce pot să vă spun? E o poveste de dragoste!
Pantofii, în special cei cu adevărat frumoși, sunt obsesia preferată a oricărei fete. Străbunicile noastre au iubit pantofii, și fiicele noastre vor face la fel. Iar pentru mine, va fi întotdeauna fun să leșin dupa o pereche.

Gentuța asta frumoasă am gasit-o AICI și e out of stock acum. Dacă vă place, rămânți cu ochii pe site, sigur sigur va fi introdusă în stoc!















Vă doresc o săptămână minunată și ne vedem zilele următoare, ca deobicei!

ppt.ro

You Might Also Like