2017,

Rochia de tip ie si prima postare din 2017 ❅

08:06:00 Descude 0 Comments







Un alt an a trecut și la fel ca în fiecare an, și de data aceasta cred că până acum a fost cel mai bun an al vieții mele. De asta nu mă deranjează să îmbătrânesc. De fapt, chiar mă bucur de fiecare zi, deoarece se pare că viața devine din ce în ce mai frumoasă cu timpul. Cel puțin asta e ceea ce am experimentat până acum.

Iar după o frumoasă ieșire la munte de Revelion și o zi de Anul Nou minunată, m-am întors aici și aștept cu nerăbdare să împărtășesc ținute și idei noi, călătorii și multe altele cu voi.
 Să facem din acest an, unul absolut remarcabil!



Rochie foarte frumoasa cu detalii superbe in partea de sus si cu un material exceptional







Colaborez cu diverse site-uri pentru acest blog și unul dintre ele este Zaful.com. Au cele mai drăguțe rochii și ori de câte ori apare o colecție nouă, îmi doresc tot. Acest lucru, uneori, mă face să delirez și nu mă mai gândesc și la meteo. Așa că, atunci când am primit această rochie am avut două gânduri. " Sfinte Sisoe, este prea frumoasă, vreau să dansez, să fac piruete și să mă simt ca o prințesă " și " Sfinte Sisoe, cum am de gând să o port când afară sunt sub 0 grade ?! " . Așa că am făcut ceea ce fac cel mai bine: mi-am acoperit picioarele cu o pereche de cizme lungi și am fugit la poze cu gândul că primăvara nu e chiar atât de departe!







Outfit format din:

Zaful Rochie
Choies  Cizme
Zaful ❅ Colier choker




Love,
    Descude 

You Might Also Like