2017,

La mulți ani, 2017

10:16:00 Descude 0 Comments








Încălzirea globală este reală, prietenii mei. Mi-am petrecut Crăciunul în cele mai capricioase zile. Zile călduțe care au decis să apară de nicăieri, și chiar dacă nu m-au ajutat să intru în spiritul sărbătorilor, am fost destul de entuziasmată, deoarece temperaturile mai calde au însemnat că am putut purta hăinuțe subțiri, așa cum mi-am dorit. Cu ocazia asta mi-am adus aminte cum ningea când eram mici. Știti la ce mă refer, acei fulgi mari, albi, pufoși...
În orice caz, poate că nu am avut parte de un Crăciun alb, însă eu încă mai sper că voi avea parte de zăpadă cât de curând, având în vedere planurile mele de călătorie. Pârtie, veniiiiim! 

⟿⟿⟿⟿⟿⟿⟿

Una peste alta, un alt an se apropie de sfârșit și mă bucur nespus. Pot spune cu certitudine că a fost un an plin, cu multe schimbări, greu pe alocuri. Sunt emoționată pentru un nou început, am capul plin de vise - și nu pot decât să aștept să văd ce a pregătit pentru mine 2017.

2016 pare de mult plecat pentru mine, iar cele mai bune postări sunt publicate și citite, deci nu mai am niciun motiv să mă uit înapoi. 


Rezolutie pentru anul 2016, cu recapitulari, vise si planuri



Iar acum între ani, printre festivități și fericire, căldură și celebrare, vreau să vă urez toate cele bune și un an nou minunat! Sper că toți ați luat o pauză de relaxare, să vă răsfățați cu adevărat.

Love,
    Descude 

You Might Also Like