armani,

AM ÎNCERCAT PARFUMURILE DE LA INFINITE LOVE

05:54:00 Descude 0 Comments





Hei, hei...

O lună să tot fi trecut de când am primit spre testare două parfumuri de la Infinite Love. Sunt replici după Tom Ford și Armani, și mi-am ales eu K-193 (Black Orchid), respectiv  K-210 (Because it's you)

De Infinite Love am tot auzit și le știam prea bine din online, dar nu am avut ocazia până acum să le și încerc. 
 Pe niciunul din ele nu l-am avut în original, dar le-am testat în parfumerii ori de câte ori am avut ocazia și mi-au plăcut mult. 






K-193 Chaco

Este un parfum oriental, pregnant și foarte puternic care nu trece neobservat. Îl găsesc foarte asemănător cu originalul și potrivit mai degrabă anotimpului rece,  neapărat purtat seara. Rezistă super bine și nu își schimbă aroma pe perioada zilei. 
Note: ciocolata, paciuli, orhidee.

K-210 Madeira

Este un parfum mai domol, un parfum de zi foarte aromat și aproape la fel de rezistent ca cel abia menționat.
 Note: Zmeura, vanilie, trandafir.

Parfumurile vin în sticluțe simple și toate arată la fel. Mie îmi place mult ambalajul, este elegant și fără prea multe detalii, oricum important e ce se află înăuntru și nu în exterior. 

Din ce am văzut pe site, prețul unui parfum de 50 ml este 70 lei, iar pentru un gramaj de 100 ml, 100 lei. 
Dacă e să ne luăm după preț, ajungem la concluzia că merita încercate, chiar și pentru o singură dată. Dar vă zic sincer, nu veți avea păreri de rău. 





Ca și tips, la două parfumuri comandate, se oferă un mini-recipient pe care îl poți umple cu parfum și îl iei cu tine în geantă sau călătorii. E practic, vă zic din experiență.

Dacă intrați pe site, veți găsi multe corespondente la parfumuri foarte cunoscute, deci aveți de unde alege.

Anyway, mie mi-au lăsat o impresie tare faină și dacă ați încercat și voi parfumurile Infinite Love, lăsați-mi în căsuța de comentarii părerile voastre. Pentru că eu tare aș vrea să încerc și alte variante!

Vă pup,
Simona N

You Might Also Like