beauty blogger,

Bioderma Gel de curatare pentru pielea sensibilă Sensibio

08:06:00 Descude 0 Comments





Sărbătorile sunt considerate a fi una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului. Așa, și cum ai grijă de pielea ta atunci când ești în grabă? Vreau să spun că e destul de greu să-ți găsești timp pentru a aplica în mod corespunzător machiajul înainte de a ieși din casă, ca să nu mai aducem în discuție o rutină corectă de îngrijire a tenului. Iar secretul unui machiaj reuşit este un ten bine îngrijit. Personal, aş zice că 50% dintr-un machiaj frumos se datorează acestui fapt.

Din fericire, există produse precum Bioderma Gel spumant pentru pielea sensibilă, ultimul lor produs lansat. Mi l-a adus curierul la ușă chiar în ajunul Crăciunului și de atunci l-am folosit în fiecare zi, dimineața și seara și cam așa stau lucrurile cu acest produs:

Curăță foarte bine și este cu siguranță un produs bun pentru acei dintre noi cu pielea sensibilă, pentru că este delicat.
Apreciez recipientul cu pompiță, pentru ca dispensează cantitatea de produs dintr-o singură pompă. Gelul este incolor și nu are nici un miros perceptibil. Spumează și îndepărtează murdăria și impuritățile, fără a usca pielea. De asemenea, nu irită ochii, un mare plus, în opinia mea.
În plus, pompița poate fi blocată când nu este în uz.






Descriere produs:

Curăță blând fața și ochii și calmează și hidratează în același timp. Are textură de gel lichid, incolor și se aplică cu ușurință.
Nu conține săpun, parfum, parabeni sau coloranți, este hipoalergenic, non comedogenic și are un PH fiziologic asigurând o toleranță excelentă.
Pompița asigură o dozare optimă a produsului prevenind astfel consumul inutil de produs și utilizarea lui pentru o perioada mai lungă de timp.

Se aplică pe pielea umedă și se masează până spumează. Se clătește cu apă din abundență și se usucă prin tapotări blânde.





Love,
    Descude 

You Might Also Like