cizme cu toc inalt,

Lady ♛

04:47:00 Descude 0 Comments


Trântesc ușa după mine și cobor scările. Mă trezesc afară în aerul rece al orașului și respir adânc. Știu exact unde trebuie să ajung. Cu pași mari iau străzile pe jos și haina îmi flutură în jurul meu ca velele unei nave vechi. Vântul adie ușor prin păr, iar velele mă duc departe de oraș. În natură. Aici pot să meditez. Aici mă simt liberă, sub ramuri și aici mă voi odihni până mă detașez de toate problemele care mă așteaptă când mă întorc înapoi, la viața de oraș.
Haina e făcută din același lucru din care sunt făcute visele. Și mă face și pe mine să visez. O capodoperă cu adevărat. Palton dintr-un material gros, ce ofera tinuta. Se aseaza perfect pe corp si are un  aer de epoca

Acest palton este cea mai călduroasă haină de iarnă pe care am avut-o vreodată și pentru mine, este una dintre cele mai importante caracteristici. Are multe straturi în partea de jos care își fac treaba, iar când o pun pe mine se simte diferența imediat. Diferența că nu mai simt absolut nimic. De frig zic. Odată ce am început să port acest palton, am decis să donez din celelalte haine ale mele, pentru că nu mi-au mai stârnit nici un interes. Nici măcar nu exagerez, am făcut asta cu adevărat.
Outfit format din:

Irisie ♛ Palton
Amiclubwear ♛ Cizme
Zara ♛ Guler de blană


Love,
    Descude 


You Might Also Like