albastru,

28 septembrie. 28 ani

08:21:00 Descude 0 Comments

28 e vârsta pe care am implinit-o ieri și nu pot să-mi îndepărtez sentimenele ciudate și nostalgice ce mă pasc. Un sentiment dulce și amar că viața nu merge conform planului. Când eram mică, și chiar și în adolescență, idealul meu era să mă căsătoresc undeva pe la 26 și să am deja copii, pentru a fi o mamă tânără. Mă vedeam deja instalată în liniște cu viața mea profesională, pe scurt, o poveste clasică a unei vieți frumoase de adult.  Astăzi, aceste dorințe mă fac să râd acum că le mărturisesc, cum la vârsta asta pot observa că nimic nu e așa cum am crezut. Am un job ok, dar care nu mă satisface, sunt blogger și mă bucur, cred că a fost cea mai inteligentă decizie de până acum.  Practic îmi este imposibil să mă văd peste cinci ani, nu am absolut nicio intenție de a rămâne însărcinată și nu urmează nicio nuntă, încă. Pe scurt, o evaluare complet opusă. Sunt convinsă însă că sunt exact acolo unde trebuie, și nimic mai mult!
Mai e ceva ce vreau să vă spun, legat de outift, evident. Cei de la Chicuu m-au contactat pentru o eventuală colaborare, iar eu am fost de acord. Oportunitatea perfectă de a face puțin shopping. Trei lucruri mi-am ales: bluzița cu umerii goi din articolul anterior, o căciuliță super chic și bluzița din imagini, care îmi place extrem de mult. Toate trei sunt un câștig. Prin urmare, nu am de ce să mă plâng.
Ahh, coletul a ajuns în 2 săptămani la poșta vamala, iar transportul este gratuit indiferent de sumă.Trebuie să plec, telefonul sună...

Outft format din:

Choies  Fustă de blugi
Amiclubwear Ghete 

PS: Urmăriți-mă și pe contul de Instagram ( @descude.blog ) pentru actualizări constante. Ne vedem acolo!
You Might Also Like