blog sale,

Burgundy is the color | Outfit ❤

08:35:00 Descude 0 Comments




Din moment ce îmi comand haine prin intermediul internetului de mai bine de 4 ani, putem spune că am acumulat ceva experiență. Așa că lucrurile merg bine în 99% din cazuri și întotdeauna știu la ce sa mă aștept când deschid coletele: ce fel de material, ce culoare și ce textură vor avea lucrurile.

Cu toate acestea, uneori mai greșesc, așa cum a fost cazul și cu această rochie. Culoarea mi-a furat ochii și am omis anumite detalii... Materialul din care este confecționată rochia, de exemplu, nu e de cea mai bună calitate. Din acest motiv nu își păstrează forma și cade ciudat pe lângă corp
Oricum, m-am decis să o port și în alte combinații, sau poate să o transform într-o fustă - nu ar fi imposibil.
 Prin urmare, o puteți comanda numai în cazul în care vă place foarte mult și sunteți gata să ignorați ce am scris mai sus! 
Și ca să fiu corectă, trebuie să mentionez că toate celelalte lucruri comandate prin intermediul colaborării mele cu Zaful mi-au plăcut foarte mult.











Outfit format din:

Zaful  ❤ Rochie 
Amiclubwear  ❤ Incălțăminte


Sunt foarte bucuroasă că articolul anterior a fost pe placul vostru, vă mulțumesc pentru feedback - așa pot înțelege exact ceea ce e interesant pentru cititorii mei :)



You Might Also Like