blog sale,

Outfit de toamna in nuante de burgundy

08:35:00 Descude 0 Comments




Din moment ce îmi comand haine prin intermediul internetului de mai bine de 4 ani, putem spune că am acumulat ceva experiență. AÈ™a că lucrurile merg bine în 99% din cazuri È™i întotdeauna È™tiu la ce sa mă aÈ™tept când deschid coletele: ce fel de material, ce culoare È™i ce textură vor avea lucrurile.

Cu toate acestea, uneori mai greÈ™esc, aÈ™a cum a fost cazul È™i cu această rochie. Culoarea mi-a furat ochii È™i am omis anumite detalii... Materialul din care este confecÈ›ionată rochia, de exemplu, nu e de cea mai bună calitate. Din acest motiv nu își păstrează forma È™i cade ciudat pe lângă corp
Oricum, m-am decis să o port È™i în alte combinaÈ›ii, sau poate să o transform într-o fustă - nu ar fi imposibil.
 Prin urmare, o puteÈ›i comanda numai în cazul în care vă place foarte mult È™i sunteÈ›i gata să ignoraÈ›i ce am scris mai sus! 
Și ca să fiu corectă, trebuie să mentionez că toate celelalte lucruri comandate prin intermediul colaborării mele cu Zaful mi-au plăcut foarte mult.











Outfit format din:

Zaful  ❤ Rochie 
Amiclubwear  ❤ Incălțăminte


Sunt foarte bucuroasă că articolul anterior a fost pe placul vostru, vă mulÈ›umesc pentru feedback - aÈ™a pot înÈ›elege exact ceea ce e interesant pentru cititorii mei :)



You Might Also Like