accesorii de par,

3 coafuri diferite cu un singur accesoriu | Hairoin Romania

06:55:00 Descude 0 Comments





O să fiu sinceră, nu mă concentrez pe coafuri complicate decât foarte rar. ÃŽn cele mai multe din zile îmi las părul pe spate sau îl prind sus într-o coadă de cal.   
Ca È™i copil, am avut sertare È™i sertare pline ochi de acesorii pentru păr. Apoi am crescut. Dragostea mea pentru ele s-a diminuat, iar flacăra s-a stins, dar nu de tot. Acum prefer accesoriile care mă ajută să-mi păstrez părul sănătos È™i toată ideea e că atunci când aleg să îl prind, prefer să folosesc accesorii de bună calitate pentru a preveni ruperea lui, iar în general mă bazez pe aceste trei coafuri de mai jos pentru că mi se par simple, rapide È™i de efect.  Cu altă ocazie aÈ™ fi ales agrafele de păr, alea de nu le găsim niciodată È™i le pierdem constant, dar acum am un accesoriu de nădejde, un pieptene de păr din corn de pe Hairoin Romania, ideal pentru coafuri inedite È™i elegante. Și culmea, pe ăsta chiar nu ai cum să îl pierzi ðŸ˜ˆ

Bonus: Chiar și după multe ore de purtat în păr, coafura încă arată destul de bine cu acest pieptene. Nu mă așteptam, dar ține părul în loc foarte bine, iar partea bună e că arată și extrem de chic.


Buuun, și acum să vedem!

Style #1 Coc simplu

Chiar și în acele dimineți în care e greu să te ridici din pat, vei avea timp să îți faci un coc simplu.














Style #2
Pur și simplu secționezi părul, îl rotești în direcția dorită și îl fixezi cu pieptenele.
Voila!—you’re done.









Style #3
Aceasta este o coafură care poate fi purtată în multe împrejurări. Pur și simplu strângi tot părul la baza gâtului și îl rotești pe tot, apoi îl sigilezi cu pieptenele. V-ați creat, practic, o coafură glam în 5 secunde.

Disclaimer: Nu am fost suficient de inspirată să iau o oglindă cu mine și coafura nu a ieșit așa cum mi-am imaginat-o eu! Dar cred ca ati inteles, in mare, cam cât de simplu e.















Pieptenele il gasiti pe Hairoin Romania, AICI



* Niciun animal nu a suferit pentru fabricarea acestor accesorii. Cornul utilizat este extras după moartea bivolilor.





You Might Also Like